Το σπίτι της Camilla και του πρίγκιπα Κάρολου είναι το πιο instagrammable μέρος

Το σπίτι της Camilla και του πρίγκιπα Κάρολου είναι το πιο instagrammable μέρος

Οι φωτό που ανέβασε η δούκισσα της Κορνουάλης το αποδεικνύουν.

Αν υπάρχει κάτι που θα θέλαμε πολύ να κάνουμε κάποια στιγμή αυτό είναι να δούμε από κοντά τις βασιλικές κατοικίες των royals. Και όταν λέμε να τις δούμε από κοντά δεν εννοούμε να πάμε έξω από το Buckingham ή το Kensington αλλά να μας δοθεί με κάποιον μαγικό τρόπο η δυνατότητα να μπούμε μέσα και να χαζέψουμε όλους αυτούς τους χώρους που έχουμε δει στο Crown.

Ξέρουμε ζητάμε πολλά, αλλά προς το παρόν θα συμβιβαστούμε με το Clarence House, γωνιές του οποίου μας έδειξε η δούκισσα Καμίλα. Η δούκισσα της Κορνουάλης, η Camilla, ανακοίνωσε την έναρξη του project της Reading Room, το οποίο ξεκίνησε επίσημα την Παρασκευή, και μαζί με αυτό ήρθε ένας νέος λογαριασμός Instagram το @duchessofcornwallsreadingroom. Η Camilla έχει μοιραστεί συνολικά δέκα φωτογραφίες (τη στιγμή της δημιουργίας του) και σε μια από τις πιο πρόσφατες μας έδωσε μια «γεύση» από το όμορφο σπίτι της με τον πρίγκιπα Κάρολο, το Clarence House.



Η δούκισσα φωτογράφισε ένα από τα βιβλία της σε έναν κόκκινο μπαρόκ καναπέ με ένα ταιριαστό μαξιλάρι με μαύρες ραφές, και ένα άλλο ριγέ σχέδιο με χρυσές άκρες. Η Camilla φαίνεται να έβγαλε τη λήψη χρησιμοποιώντας μια λάμπα ανάγνωσης για φωτισμό για να δώσει μια ζεστή αίσθηση στην κατά τα άλλα σκοτεινή αισθητική.

Μάλιστα στο βίντεο που θα δεις παρακάτω από το συγκεκριμένο account η Καμίλα μιλά από τον προσωπικό της χώρο περιχαρής για το project της και όπως θα δεις μπορείς και από αυτό να πάρεις μια μικρή γεύση του σπιτιού. Τελικά το Clarence House είναι πράγματι ένας πολύ Instagrammable χώρος. Ελπίζουμε να δούμε και άλλες φωτογραφίες προσεχώς.


https://www.instagram.com/p/CJeAsd-pGGX