Αυτά τα 2 trend στη διακόσμηση είναι must για το 2021

Αυτά τα 2 trend στη διακόσμηση είναι must για το 2021

΄Ηρθε η ώρα για κάποιες αλλαγές.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει πολλές βιομηχανίες και ο οικιακός χώρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Καθώς πολλοί άνθρωποι πέρασαν περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους όλο το 2020, όχι μόνο επιθυμούσαν περισσότερη άνεση - αναγκάστηκαν επίσης να ξανασκεφτούν τους χώρους τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου τρόπου ζωής τους. Είτε αυτό απαιτούσε τη δημιουργία ενός λειτουργικού γραφείου στο σπίτι, τον σχεδιασμό ενός καθιστικού για zoom meetings και την εξ αποστάσεως μάθηση, είτε τον εντοπισμό μιας έξυπνης λύσης οργάνωσης ντουλαπιών, σχεδόν κάθε περιοχή ενός σπιτιού απαιτούσε (ή απαιτεί) πιθανώς ανανέωση.

Έχοντας αυτό κατά νου, δεν θα μπορούσαμε παρά να ψάξουμε στο διαδίκτυο τους κορυφαίους design experts και να μάθουμε τις κορυφαίες τάσεις διακόσμησης σπιτιού για το 2021. Εάν είστε λάτρεις της διακόσμησης, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά.

Επειδή όμως δεν θέλουμε να σου τα δώσουμε όλα στο πιάτο θα σου λέμε δύο trends τη φορά για να τα εξετάζεις και να βλέπεις πώς μπορούν να μπουν στο δικό σου σπίτι.

#1. Φυτά εσωτερικού χώρου

Τα δέντρα και τα φυτά εσωτερικού χώρου θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στον βασικό σχεδιασμό του σπιτιού. Φρεσκάρουν τον εσωτερικό αέρα, φέρνουν τη διαύγεια και την ηρεμία της φύσης σε εσωτερικούς χώρους, ενεργούν σαν γλυπτά στα ράφια ή στην κορυφή του τραπεζιού και η φροντίδα τους σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει. Η ανάπτυξη μιας συλλογής εσωτερικών φυτών κερδίζει σε όλα τα επίπεδα: Αισθητική, λειτουργική και ψυχικά βοηθητική.

#2. Σκούρα χρώματα

«Το σκοτάδι είναι εκεί που βρίσκεται! Το χρώμα μου για το 2021 είναι το Century Darjeeling (ένα απαλό γκρι). Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω αυτό το εκφραστικό χρώμα σε έναν ξενώνα για μια ιδιωτική κατοικία στο Princeton του New Jersey. Αυτό το χρώμα δεν με απογοήτευσε, είναι το τέλειο σκηνικό για το κεφαλάρι και τα έργα τέχνης. Σου κόβει την ανάσα», αναφέρει η διακοσμήτρια Gail Davis.

Και γιατί να την αγνοήσουμε; Μπες στη gallery που ακολουθεί και πάρε μερικές ιδέες.