Το ρετιρέ του Cristiano Ronaldo στην Πορτογαλία απλά σου «κόβει» την ανάσα

Το ρετιρέ του Cristiano Ronaldo στην Πορτογαλία απλά σου «κόβει» την ανάσα

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής αγόρασε το πιο ακριβό ρετιρέ για 11εκατ. δολάρια

Τον τελευταίο χρόνο σχεδόν έχουμε περάσει στο σπίτι μας τον περισσότερο χρόνο, από ότι όλα αυτά τα χρόνια μαζί. Η καραντίνα, το lockdown και η πανδημία μας άφησαν μέσα στο σπίτι μας και αυτό δεν ήταν απαραίτητα κακό. Μπορεί από ένα σημείο και μετά να μας φάνηκε κάπως κουραστικό, όμως μέσα στο σπίτι βρήκαμε χρόνο να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους (αν δεν μένεις μόνη), να τα βρούμε με τον εαυτό μας και γενικά να δημιουργήσουμε.

Αν υπάρχει κάτι που κάναμε και κάνουμε ακόμη κατά διαστήματα αυτό είναι μικρές ανακαινίσεις στον χώρο μας για να ανανεώνεται τόσο το σπίτι όσο και η διάθεσή μας. Φυσικά παίρνουμε ιδέες από τα σπίτια διάσημων αγαπημένων ανθρώπων, που τα σπίτια τους είναι πραγματικά όνειρο.

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε σήμερα να χαζεύουμε το ρετιρέ του Cristiano Ronaldo με την Georgina Rodriguez στην Προτογαλία, το οποίο είναι το πιο ακριβό (φυσικά) και αγοράστηκε από τον ποδοσφαιριστή για 11 εκατομμύρια δολάρια. Ναι ναι καλά διαβάζεις. Τόσο κόστισε το νέο του σπίτι και πραγματικά κοιτάζοντας μία μία τις φωτογραφίες, δεν έχουμε λόγια να το περιγράψουμε.

Προφανώς οι λέξεις ευάερο και ευήλιο είναι πολύ μικρές για να το χαρακτηρίσουμε, όμως είναι πραγματικά όνειρο. Και αν μας ρωτάς ναι, θα κάναμε καραντίνα και έναν χρόνο ακόμη αν μέναμε σε ένα σπίτι σαν αυτό.

Μπες στη gallery που ακολουθεί, δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις τι εννοούμε.