Το νέο σπίτι του Chris Martin και της Dakota Johnson κόβει την ανάσα

Το νέο σπίτι του Chris Martin και της Dakota Johnson κόβει την ανάσα

Το ζευγάρι αποφάσισε επιτέλους να συγκατοικήσει.

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους έχουν αποφασίσει να ανοίξουν ο Chris Martin και η Dakota Johnson. Το ζευγάρι είναι περίπου 3 χρόνια μαζί και όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση του. Οι δυο τους -σύμφωνα με πηγές του Χόλυγουντ- έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σ΄ένα υπέροχο σπίτι στο Malibu.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει για μόνιμη κατοικία του ένα μοντέρνο σπίτι σε στυλ Cape Cod στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τη New York Post, ο Chris είναι αυτός που αγόρασε το σπίτι των 1700 τετραγωνικών μέτρων και η Dakota αποφάσισε να «ζήσει μαζί του». Το κτήμα βρίσκεται κοντά στα άλλα ακίνητα του 43χρονου τραγουδιστή στην ίδια περιοχή. «Είναι ολοκαίνουριο, σε κοντινή απόσταση από την ίδια ιδιωτική παραλία στην οποία έχει και τα υπόλοιπα σπίτια του», σημειώνει η New York Post.

Το διώροφο αρχοντικό προσφέρει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η παραθαλάσσια κατοικία διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 9 μπάνια, καθώς και έναν διώροφο ανεξάρτητο ξενώνα με ακόμη περισσότερο χώρο για άνετη διαμονή και play room. Οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι διακοσμημένοι με καθαρό λευκό μάρμαρο, ψηλά ταβάνια και τεράστια παράθυρα για να απολαμβάνει κανείς την υπέροχη θέα στον ωκεανό. Η φωτεινή κουζίνα διαθέτει ένα μεγάλο island στη μέση και ένα παράθυρο που έχει πρόσβαση στην τραπεζαρία.

Σ' ένα άλλο σημείο του σπιτιού υπάρχει ένα home theatre, μια κύρια σουίτα με ιδιωτική βεράντα με θέα στην παραλία και πολλοί χώροι με πόρτες που ανοίγουν απευθείας στο σκεπαστό αίθριο της αυλής. Η περιφραγμένη αυλή διαθέτει χώρο για μια μεγάλη πισίνα και υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άδεια του σπιτιού περιλαμβάνει επίσης χώρο για προσθήκη γηπέδου τένις στο άπλετο γκαζόν.

Δες τις φωτογραφίες της έπαυλης που κόβουν την ανάσα...