Μπορείς να γίνεις γειτόνισσα της Kylie Jenner αν αγοράσεις αυτό το σπίτι

Μπορείς να γίνεις γειτόνισσα της Kylie Jenner αν αγοράσεις αυτό το σπίτι

Που κοστίζει μόλις 70 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kylie Jenner είναι μία από τις αγαπημένες μας προσωπικότητες στο star system και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε πάρα πολύ να γίνουμε φίλες της. Η βενιαμίν της οικογένειας Kardashian/Jenner, παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη αυτοκρατορία γύρω της, της οποίας τους καρπούς απολαμβάνει με την τρίχρονη κόρη της, Stormi Jenner Webster.

H 23χρονη reality star και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας μας δείχνει σε καθημερινή βάση στιγμές της προσωπικής της ζωής, ενώ μερικές εβδομάδες πριν την είδαμε να απολαμβάνει ένα «girls getaway» με την αδερφή της Kendall Jenner και την κολλητή της Stassie Karanikolaou.

Το σπίτι που έμειναν αυτές τις λίγες ημέρες ήταν πραγματικά ονειρικό, και πολύ θα θέλαμε να βρισκόμασταν εκεί, έστω και για λίγο. Χώροι υπέροχοι, η θέα φανταστική και η Kylie Jenner πιο sexy από κάθε άλλη φορά.

Πάντως αν θέλεις να γίνεις γειτόνισσα της Kylie Jenner υπάρχει τρόπος, μόνο που θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω. Μια έπαυλη στο Holmby Hills είναι προς πώληση και είναι ακριβώς στην ίδια γειτονιά με αυτή που διαμένει η Kylie. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες πέρασαν αρκετά χρόνια αναδιαμορφώνοντας το αρχοντικό των 2879 τετραγωνικών μέτρων, τόσο εντός όσο και εκτός, πριν το θέσουν στην αγορά το 2018 για 88 εκατομμύρια δολάρια. Από τότε έχει μειωθεί σε 70 εκατομμύρια δολάρια.

Για να σε βοηθήσουμε λίγο αν σε βολεύει καλύτερα έτσι, χρειάζεσαι περίπου 58 εκατομμύρια ευρώ για να το αγοράσεις. Επειδή όμως ακόμη και αν ξεκινήσουμε σήμερα αποταμίευση δεν μαζεύουμε τα χρήματα αυτά ούτε σε δύο ζωές, ας το απολαύσουμε μέσα από τις φωτογραφίες που είδαμε μέσα από το account στο Instagram, Ηouses of Celebs.