Makeover:10 κουζίνες που πραγματικά δε θα πιστεύεις τη μεταμόρφωσή τους

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Makeover:10 κουζίνες που πραγματικά δε θα πιστεύεις τη μεταμόρφωσή τους

Δες το πριν και το μετά και θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα.

Εάν υπάρχει ένα δωμάτιο στο σπίτι μας που πρέπει να είναι απόλυτα λειτουργικό, αυτό είναι αναμφισβήτητα η κουζίνα. Αλλά επειδή πρόκειται για την «καρδιά» του σπιτιού, μια κουζίνα πρέπει επίσης να είναι κομψή και ευπαρουσίαστη.

Με μερικές έξυπνες ηλεκτρικές συσκευές, γεμάτη από αξεσουάρ που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη τη στιγμή που μαγειρεύουμε αλλά και μ' έναν σύγχρονο σχεδιασμό που θα ταιριάζει στα γούστα κάθε ιδιοκτήτη, η κουζίνα είναι το σημείο που εκπέμπει θετικότητα. Όσο κουρασμένοι κι αν είμαστε μετά από μια περίεργη ημέρα, αυτός ο χώρος του σπιτιού μπορεί να μας κάνει πιο δημιουργικούς και χαρούμενους.

Δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι η κουζίνα με γνώμονα το σχεδιασμό της, δεν υπόκειται σε κανόνες και στυλ που διέπουν το υπόλοιπο σπίτι, αποτελεί ένα ξεχωριστό διακοσμητικό «κεφάλαιο» από μόνη της. Μπορεί να συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία και χρώματα που θα συνθέτουν τον ιδανικό χώρο έκφρασης για κάθε ιδιοκτήτη αλλά δεν υπάρχουν κανόνες και πρέπει σ' έναν χώρο που αποπνέει έμπνευση.

Πόσες φορές έχουμε σκεφτεί να αλλάξουμε την κουζίνα (μόνο αυτόν τον χώρο) και να τον ανακαινίσουμε με στοιχεία και design που μας ανανεώνει! Αν σκέφτεσαι ακόμη το στυλ που σου ταιριάζει, στην gallery που ακολουθεί έχω συλλέξει 10 before and after σχέδια, που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την επόμενη κουζίνα των ονείρων σου.