Το σπίτι που αγόρασε η Kristen Stewart στο Los Feliz το λατρέψαμε

Το σπίτι που αγόρασε η Kristen Stewart στο Los Feliz το λατρέψαμε

Έντονο το μεσογειακό στοιχείο στο σπίτι των 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Tην λες και συλλέκτη υπέροχων κατοικιών. Η ηθοποιός του Twilight, Kristen Stewart έκανε μια νέα αγορά κατοικίας, πολύ κοντά στο σπίτι που διατηρεί αυτή τη στιγμή.

Μιλάμε για ένα ανακαινισμένο σπίτι του 1927 σε μεσογειακό στυλ που ο εξωτερικός του χώρος θυμίζει αγροικία στην Ιταλία.
Σύμφωνα με το Architectural Digest, το εν λόγω οίκημα κόστισε 6 εκατομμύρια δολάρια και έχει 4 υπνοδωμάτια και 5, 5 μπάνια ενώ βρίσκεται και αυτό στο Los Feliz, όπως ακριβώς και το έτερο σπίτι της ηθοποιού που κόστισε 9 εκατομμύρια δολάρια.

Στο εσωτερικό του, το σπίτι αυτό χαρακτηρίζεται από τα ξύλινα στοιχεία, το μεγάλο τζάκι στο καθιστικό, την υπέροχη κρεβατοκάμαρα αλλά και τον εξωτερικό χώρο με τα κόκκινα πλακάκια και τα φυτά που σε μεταφέρουν στη Μεσόγειο.

Προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ο ηθοποιός του ER, Anthony Edwards. Η 30χρονη Stewart, θα χρησιμοποιεί μαζί με το κυρίως σπίτι και τον ξενώνα και το γκαράζ που επίσης είναι χτισμένα σε στυλ μεσογειακό.

Η Kristen έχει ένα ακόμα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, το οποίο και χρησιμοποιεί όταν ταξιδεύει εκεί για δουλειά. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα μετακομίσει σε αυτό το υπέροχο σπίτι ή αν θα παραμείνει σε αυτό που ήδη διαθέτει στην ίδια περιοχή.



Δες φωτογραφίες από το realtor.com που είχε το σπίτι προς πώληση στην παρακάτω gallery.