Το «παιχνιδιάρικο» ρετιρέ του Jimmy Fallon στη Νέα Υόρκη αναζητά αγοραστή

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το «παιχνιδιάρικο» ρετιρέ του Jimmy Fallon στη Νέα Υόρκη αναζητά αγοραστή

Πραγματικά με αυτό το σπίτι μένεις με το στόμα ανοικτό.

Ο star της τηλεόρασης Jimmy Fallon και η σύζυγός του, Nancy Juvonen, έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια υπέροχη οικογένεια που προσπαθούν όσο μπορούν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι διαθέτει εδώ και μια 10ετία ένα υπέροχο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το οποίο είναι γεμάτο με παιδικότητα και θετική ενέργεια. Για να υλοποιήσουν το σπίτι των ονείρων τους αγόρασαν 4 διαμερίσματα στο ίδιο κτήριο προκειμένου να τα δημιουργήσουν έναν μεγάλο εκλεπτυσμένο χώρο γεμάτο χαρούμενες γωνίες, που θα αγκαλιάζει τις ανάγκες τόσο των ιδιοκτητών όσο και των καλεσμένων τους.

Όπως έχει δηλώσει Jimmy Fallon σε παλιότερη συνέντευξή του, το πρώτο του σπίτι ουσιαστικά απαρτίζονταν από ένα και μόνο δωμάτιο και βρισκόταν σε ένα ιστορικό κτήριο στην ανατολική πλευρά του Gramercy Park του Μανχάταν. Ούτε λίγο ούτε πολύ το εν λόγω ακίνητο ο Fallon το είχε αγοράσει έναντι του ποσού των 850.000 $ το 2002.

Τώρα ο star και η σύζυγός του, αποφάσισαν να πουλήσουν το υπέροχο ρετιρέ με τα έξι υπνοδωμάτια, που εκτείνεται σε τρεις ορόφους του κτηρίου, στην τιμή των 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Η παιχνιδιάρικη διακόσμηση, οι πολύχρωμοι χώροι και τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, εκπέμπουν ένα ύφος παιδικότητας που χαρακτηρίζει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια τον διάσημο ηθοποιό και παρουσιαστή.

https://www.instagram.com/p/CMCYc7qlIpQ

Το διαμέρισμα των 1500 τετραγωνικών μέτρων είναι γεμάτο με στενούς διαδρόμους και μυστικά περάσματα. Σχεδόν κάθε τοίχος, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών ντουλαπιών, καλύπτεται από έργα τέχνης, από πίνακες αγαπημένων ανθρώπων του ζευγαριού αλλά και από vintage ταπετσαρίες από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1960. «Μου άρεσε πάντα ένα μυστικό ράφι ή ένα μυστικό δωμάτιο», είχε πει ο Fallon σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό People μαζί με τη σύζυγό του, αναφερόμενος στο σπίτι τους.

Στον κεντρικό όροφο φιλοξενείται ένα μεγάλο playroom γεμάτο vintage στοιχεία ενώ ένα πέτρινο τζάκι δεσπόζει στη μέση του χώρου. Η κουζίνα και τα υπνοδωμάτια χαρίζουν την απόλυτη έννοια της ξεκούρασης.

Δες το εκπληκτικό σπίτι που πουλά ο 45χρονος star της τηλεόρασης στη gallery που ακολουθεί: