Φτιάξε ένα ολάνθιστο μπουκέτο με λουλούδια από χαρτί

Φτιάξε ένα ολάνθιστο μπουκέτο με λουλούδια από χαρτί

Με δύο απλά βήματα έχεις έτοιμο ολόκληρο μπουκέτο!

Τώρα που σιγά σιγά μπαίνει η άνοιξη, τα μπουκέτα λουλουδιών είναι ένας όμορφος τρόπος για να φωτίσουμε τα σκοτεινά μας δωμάτια και να διακοσμήσουμε τον χώρο μας. Αλλά τα αληθινά λουλούδια έχουν ένα ξεχωριστό μειονέκτημα: μαραίνονται εύκολα.

Με τα λουλούδια από χαρτί όμως, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχούμε για την καταστροφή τους καθώς αποτελούν την πιο δημιουργική εικαστική παρέμβαση μέσα στον χώρο μας. Έτσι μια DIY κατασκευή αποτελεί έναν καλό λόγο για να δοκιμάσουμε τις δικές μας ανθοσυνθέσεις.

Κατά τη δημιουργία αυτών των ψεύτικων λουλουδιών, υπάρχουν πολλοί τύποι χαρτιών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Από το απλό χαρτί υγείας -που συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο δημοφιλών τύπων χειροτεχνίας- μέχρι τα χαρτιά αφής.

Ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι τα χαρτιά αφής που αποτελούν επίσης μια οικονομική επιλογή και που διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις, επιτρέποντάς μας να προσαρμόζονται σε όποια ανθοσύνθεση εμείς επιθυμούμε να φτιάξουμε.

Αν θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να δημιουργείς λουλούδια από χαρτί σου έχουμε πολλές ιδέες. Ο εξοπλισμός είναι ακόμη μια βασική αρχή για έναν DIYer. Ψαλίδι, συρραπτικό, συρματάκια και κόλλα είναι βασικοί βοηθοί σου σε τέτοιου είδους κατασκευές.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου χάρτινα λουλούδια που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα ανθισμένα μπουκέτα του αγρού.