Nature inside: Αυτό είναι το Νο1 deco trend του 2021 που ήρθε για να μείνει

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Nature inside: Αυτό είναι το Νο1 deco trend του 2021 που ήρθε για να μείνει

Όλη η πλάση ... μέσα στο σπίτι σου!

Μπορεί να μας έχει λείψει πολύ η επαφή μας με τη φύση, ειδικά τώρα που μετράμε την πολλοστή καραντίνα, όμως φαίνεται πως η ανάγκη μας για επαφή με τα φυτά είναι πιο έντονη από ποτέ αυτή την περίοδο των απανωτών lockdown.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το νέο deco trend του 2021 προωθεί το greenery όσο τίποτ' άλλο. Και μπορεί το χρώμα της χρονιάς να μην είναι το πράσινο, που τόσο πολύ αγαπάμε, όμως η ενέργειά του φαίνεται πως είναι διάχυτη σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Από το σπίτι μας μέχρι το εργασιακό μας περιβάλλον η αγάπη για τη φύση και την οικολογία είναι αισθητή.

Φυτά εσωτερικού χώρου λοιπόν ή αλλιώς nature inside είναι το deco trend που οι μεγαλύτεροι interior designers έχουν αγαπήσει σε όλο τον κόσμο. Τα δέντρα και τα φυτά εσωτερικού χώρου θα συνεχίσουν να αναβαθμίζουν τον βασικό σχεδιασμό του σπιτιού μας. Φρεσκάρουν τον εσωτερικό αέρα, φέρνουν τη διαύγεια και την ηρεμία της φύσης στο σπίτι μας, ενεργούν σαν γλυπτά στο ράφι ή στην κορυφή του τραπεζιού μας ενώ η φροντίδα τους μάς γειώνει και γεμίζει θεραπεία και καλή ενέργεια τη ζωή μας όλη.

Η ανάπτυξη μιας συλλογής εσωτερικών φυτών κερδίζει σε όλα τα επίπεδα: Αισθητική, λειτουργικότητα και διανόηση.

Πάρε ιδέες από μερικές γωνιές που μας έχουν ξετρελάνει και αν αγαπάς τα φυτά, τόλμησε να τα προσαρμόσεις στον δικό σου χώρο...