10 deco ιδέες για να μη θέλεις να βγεις ποτέ από το μπάνιο σου

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 deco ιδέες για να μη θέλεις να βγεις ποτέ από το μπάνιο σου

10 ιδέες για να εμπνευστείς και να το απολαύσεις!

Πόσο θέλουμε να μπούμε μια μέρα στο μπάνιο μας και να μη βγούμε από εκεί! Είναι το χαλαρωτικό νερό που αποτελεί τον πρωταγωνιστή αυτού του χώρου, που γεμίζει με την ενέργειά του τη διάθεσή μας.

Πάνω απ 'όλα, ένα μπάνιο πρέπει να είναι καθαρό και τακτοποιημένο. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι καθαρά λειτουργικό, ειδικά αν εκτιμάς μια ωραία ατμόσφαιρα με μεγάλες μπανιέρες και μεγαλοπρεπείς καθρέφτες. Αν λοιπόν θέλεις να συνδυάζεις την άνεση και παράλληλα τη λειτουργικότητα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαμορφώσεις τον χώρο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.

Μια άνετη καρέκλα ή μερικά μυστικά δίπλα στο παράθυρο μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα εκπλαγείς με το πόσο ζεσταίνουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες έναν χώρο. Για να απογειώσεις τη δημιουργικότητά σου έχω συλλέξει 10 ιδέες για το μπάνιο που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια όαση χαλάρωσης και στιλ μέσα στο σπίτι σου.

Είτε λοιπόν σκέφτεσαι να ανανεώσεις το μπάνιο σου, είτε ξεκινάς μια πλήρη ανακαίνιση, στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 10 tips που μπορούν να το απογειώσουν εύκολα και γρήγορα.