Το υπερπολυτελές σπίτι της Naomi Campbell στην Kenya, αποτελεί τον απόλυτο παράδεισο (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το υπερπολυτελές σπίτι της Naomi Campbell στην Kenya, αποτελεί τον απόλυτο παράδεισο (photos)

Το ησυχαστήριο του supermodel είναι αυτό που λέμε «ο επίγειος παράδεισος» που όλες ονειρευόμαστε.

Όταν το supermodel Naomi Campbell ξεκινούσε την καριέρα της και πρωταγωνιστούμε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας σε όλο τον κόσμο, της αρέσει να βρίσκει λίγες στιγμές ηρεμίας για να αποσυμπιέζεται από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε ν΄αγοράσει αυτή την πολυτελή βίλα που βλέπεις στις φωτογραφίες, στο Μαλίντι της Κένυας.

Η 50χρονη star της πασαρέλας ταξίδεψε πριν από λίγο καιρό στο μαγευτικό της σπίτι στην Κένυα για τις ανάγκες της φωτογράφισης, για το εξώφυλλο του Architectural Digest, και μοιράστηκε με τους αναγνώστες του περιοδικού το πώς η ήρεμη κατοικία της (που έχει αποκτήσει πριν από 20 χρόνια) αποτελεί την τέλεια απόδραση από τις πολυσύχναστες πόλεις του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

«Πρόκειται για ένα πολύ ήρεμο μέρος», δήλωσε η Campbell, η οποίος επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Μαλίντι στα μέσα της δεκαετίας του 1990. «Δε θέλεις πραγματικά να είσαι στο τηλέφωνο. Δεν προσπαθείς να βρεις τηλεόραση. Απλά θέλεις να διαβάσεις και να είσαι με τον εαυτό σου. Είναι ωραίο να έχεις τη σιωπή και τους γρύλους», είπε.

naomi spiti3

Η εσωτερική και εξωτερική βίλα της Campbell έχει θέα στον Ινδικό Ωκεανό και διαθέτει πισίνα με αλμυρό νερό που εκτείνεται στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ...από το κέντρο του καθιστικού της! Υπάρχουν επίσης θολωτές οροφές στα σαλόνια και τις πέργκολες (οι οποίες είναι διακοσμημένες με εντυπωσιακές κουρτίνες), καθιστώντας το σπίτι αυτό τον ιδανικό χώρο για αμέτρητες συγκεντρώσεις φίλων και συγγενών.

Αλλά η προσωπική αγαπημένη πινελιά της Campbell στο σπίτι της είναι η αχυρένια στέγη makuti που είναι φτιαγμένη από λιαστά φύλλα από καρύδα. «Την έχουμε φτιάξει τουλάχιστον 12 χρόνια πριν, και εξακολουθεί να είναι σε καλή κατάσταση», δήλωσε η Campbell για την υπέροχη αυτή στέγη, η οποία είναι βασική διακοσμητική πινελιά από την κουλτούρα της Ανατολικής Αφρικής. «Λόγω του αέρα, του ανέμου και του θαλασσινού αλατιού, τα πράγματα μπορούν να καταρρεύσουν πολύ γρήγορα εδώ, αλλά συγκρατείται τόσο καλά, και είναι σαν ένα έργο τέχνης από μόνο του».

Η Campell είπε στην AD ότι πολλά από τα αξεσουάρ του σπιτιού - συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων φαναριών latika - προέρχονταν από τα ταξίδια της σε όλη την Αφρική, συμπεριλαμβανομένου του Μαρόκου και της Αιγύπτου.

Το supermodel έχει οριστεί ως επίσημη πρέσβειρα τουρισμού στην Κένυα. Με τον κεντρικό της νέο ρόλο, σχεδιάζει να κάνει τη διαφορά όχι μόνο στην Κένυα, αλλά και σε όλες τις 54 χώρες της Αφρικής. «Αγαπώ όλη την αφρικανική ήπειρο. Κάθε μέρος στην Αφρική έχει κάτι μαγικό.», είπε στην AD.