10 diy πασχαλινές ιδέες για να κάνουμε τις πιο δημιουργικές κατασκευές για το σπίτι μας (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 diy πασχαλινές ιδέες για να κάνουμε τις πιο δημιουργικές κατασκευές για το σπίτι μας (video)

Αυτό το Πάσχα θα αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη να μεγαλουργήσει!

Πάσχα χωρίς διακόσμηση γίνεται; Όχι, δε γίνεται φυσικά! Κι επειδή η μαγεία των γιορτών γίνεται πιο έντονη όταν την μοιραζόμαστε, η δημιουργία είναι μια δραστηριότητα που βγάζει από μέσα μας όχι μόνο τη φαντασία αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το Πάσχα αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε, με την οικογένειά μας και να δημιουργήσουμε μαζί υπέροχες χειροτεχνίες. Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε κατασκευές και να διακοσμούμε φαντασμαγορικά το σπίτι μας μόνο τα Χριστούγεννα, θεωρώντας πως αποτελούν μια πιο δημιουργική στιγμή για μικρούς και μεγάλους. Λάθος! Το Πάσχα με τα pastel χρώματα της άνοιξης αποτελεί την ιδανικότερη στιγμή για ανανέωση.

Και το Πάσχα (που η πλάση αναγεννάται και μας δίνει ιδέες με χρώματα και σχέδια) αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για να κατασκευάσουμε δώρα, λαμπάδες, διακοσμητικά αξεσουάρ για το σαλόνι, το δωμάτιό μας αλλά και τον κήπο μας.

Αυτό το Πάσχα θα αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη να μεγαλουργήσει. Εξάλλου με αφορμή την καραντίνα, το DIY είχε, έχει και θα έχει την τιμητική του.

PASXALINES KATASKEYES

Αυγουλάκια, λαγουδάκια, λουλούδια, κοτούλες και ανθισμένοι κήποι αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εποχής και εμείς -χωρίς δισταγμό- δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Τι θα έλεγες λοιπόν να δημιουργήσουμε από το μηδέν υπέροχες DIY πασχαλινές κατασκευές που θα στολίσουν το σπίτι μας και θα μας γεμίσουν χαρά και υπερηφάνεια. Από σήμερα λοιπόν ξεκινάμε το easter deco section που θα μας συντροφεύσει μέχρι την Ανάσταση.

Στo video που ακολουθεί μπορείς να δεις 10 κατασκευές, άκρως εύκολες και πρωτότυπες, που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ή μαζί με τα παιδιά σου.

Ας χειροτεχνήσουμε το Πάσχα λοιπόν...