13 ιδέες πασχαλινής διακόσμησης που θα θέλεις να κρατήσεις στο σπίτι σου... μέχρι το καλοκαίρι

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
13 ιδέες πασχαλινής διακόσμησης που θα θέλεις να κρατήσεις στο σπίτι σου... μέχρι το καλοκαίρι

Ώρα για πασχαλινές κατασκευές με πινελιές από την άνοιξη! 

Βάλε λίγο χρώμα στο σπίτι σου με ιδέες της άνοιξης. Φέρε λίγο από τον ήλιο και την ενέργεια της νέας σεζόν στο σπίτι σου με ό,τι μπορεί να ομορφύνει τον χώρο σου αυτό το Πάσχα. Επειδή αυτή η περίοδος είναι δημιουργική για όλους μας, μπορείς να ξεκινήσεις μαζί με την οικογένειά σου να φτιάχνετε ένα τέλειο περιβάλλον, που όλοι μπορούν να απολαύσουν.

Τι έχεις στο μυαλό σου που θα 'θελες να φτιάξεις; Το τραπέζι του σαλονιού, την κουζίνα ή την γωνιά στο σαλόνι που αγαπάς;

Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε οικογενειακώς τη νέα σας διακόσμηση είναι το τραπέζι. Επίλεξε πινελιές σε στυλ vintage, όπως κινέζικα σχέδια με ξεθωριασμένα σχέδια λουλουδιών. Φτιάξε μια όμορφη σύνθεση ανοιξιάτικων λουλουδιών για να στολίσεις με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το centerpiece της τραπεζαρίας σου και εντυπωσίασε τους φίλους και τους συγγενείς σου με τις δημιουργίες σου!

Πρόσθεσε παραδοσιακά στοιχεία στα διακοσμητικά αυγά που θα στολίσουν το τραπέζι σου ή τον μπουφέ στο σαλόνι. Διακόσμησε μεγάλα βάζα και φλιτζάνια τσαγιού, με χειροποίητα αυγουλά και ζωάκια. Όλα μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανοιξιάτικο σκηνικό που θα θέλεις να σε συντροφεύει μέχρι το καλοκαίρι.

Το Πάσχα και φέτος πλησιάζει γι' αυτό κι εγώ σου έχω τις ωραιότερες ιδέες που μπορείς να βρει (αλλά και να δημιουργήσεις). Πάμε να πάρουμε ιδέες στη gallery που ακολουθεί...

Photos: idealhome.co.uk