To ξενοδοχείο του Pharrell Williams στο Miami Beach είναι η επιτομή του art deco (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
To ξενοδοχείο του Pharrell Williams στο Miami Beach είναι η επιτομή του art deco (photos)

Δες το υπέροχο ξενοδοχείο που ήδη αγαπούν όλοι οι celebrities...

Τα pastel χρώματα και τα ψάθινα έπιπλα «συγκρούονται» παιχνιδιάρικα με τα leopar υφάσματα σε αυτό το ξενοδοχείο στο Μαϊάμι, που δημιουργήθηκε από τον Αμερικανό σχεδιαστή Ken Fulk για τον μουσικό Pharrell Williams. Το Goodtime Hotel, το οποίο σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει τη φημισμένη αρχιτεκτονική art deco της περιοχής, είναι μια συνεργασία μεταξύ του Williams και του επιχειρηματία David Grutman.

Ενώ o Fulk ήταν υπεύθυνος για τους εσωτερικούς χώρους, η εταιρεία Morris Adjmi σχεδίασε το κτίριο και ο αρχιτέκτονας τοπίου Raymond Jungles εργάστηκε στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου. Όπως αντιλαμβάνεσαι πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με concept που ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση πολλών επωνύμων!

To ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα κεντρικό, ιστορικό τμήμα της South Beach κατά μήκος της Washington Avenue. Οι επισκέπτες φτάνουν στο The Goodtime Hotel περνώντας από μια καμάρα που βρίσκεται μέσα σε μια κυματοειδή πρόσοψη. Στο εσωτερικό, ο επισκέπτης αντικρύζει στην είσοδο ένα αίθριο γεμάτη φυτά, διακοσμημένη με τοιχογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι...


https://www.instagram.com/p/CNdFfOVHw-M

«Θέλουμε το The Goodtime Hotel να μεταδώσει ένα αίσθημα τόσο της αναζωογόνησης όσο και της σπάνιας, συναρπαστικής εμπειρίας που νιώθει κανείς όταν ανακαλύπτει κάτι ξεχωριστό», δήλωσε ο Williams. «Είναι αυτή η αίσθηση που τροφοδοτείται από την αδρεναλίνη του να μπαίνεις σε μια εντελώς νέα διαδικασία δημιουργίας και σε μια εντελώς νέα νοοτροπία. Αυτό το μέρος έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές για όλους όσοι φιλοξενούνται μέσα του».

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 266 δωμάτια καθώς και 30 στρέμματα δημόσιου χώρου. Τα δωμάτια έχουν είτε θέα στο ηλιοβασίλεμα σε όλο τον κόλπο Biscayne ή θέα στην ανατολή του ηλίου σε όλο τον Ατλαντικό Ωκεανό.