10 diy ιδέες για να μεταμορφώσεις παλιά αντικείμενα σε μαγευτικό decor για τον κήπο σου (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 diy ιδέες για να μεταμορφώσεις παλιά αντικείμενα σε μαγευτικό decor για τον κήπο σου (photos)

Δε θα ξέρεις ποια να πρωτοφτιάξεις!

Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες ιδέες ανακύκλωσης για τον κήπο που είναι εξαιρετικά εύκολες και φθηνές! Η ανακύκλωση όχι μόνο αποτρέπει τα σκουπίδια, αλλά βοηθά επίσης στη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα.

Μπορείς να φτιάξεις τα πάντα: από ένα σαλόνι (η κλασική αγαπημένη κατασκευή) με παλέτες, μέχρι ένα μπαρ για τον κήπο. Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες, η μια καλύτερη από την άλλη, και κάποιες πραγματικά είναι τόσο ευρηματικές που φαίνεται να μετατρέπουν ένα παλιό άχρηστο αντικείμενο σε έργο τέχνης.

Το κλειδί για την αναβάθμιση είναι να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που ήδη έχεις στο σπίτι σου - δίνοντας ένα νέο σκοπό σε κάτι που δεν χρησιμοποιείς πια ή που το έχεις βαρεθεί-.

Είτε πρόκειται για μεταποιημένες ξύλινες επιφάνειες ή άλλα υλικά, η χαρά του DIYer είναι να δίνει νέα πνοή σε ό,τι πια φαίνεται να έχει χάσει την ομορφιά και τη χρηστικότητά του. Σπασμένα δοχεία, παλιά έπιπλα, παλιά αξεσουάρ κουζίνας, είδη για τον ιματισμό του σπιτιού αλλά και υφάσματα που μοιάζουν να έχουν χάσει την λάμψη τους, με μια έξυπνη ιδέα μπορούν να πάρουν νέα μορφή και να εντυπωσιάσουν.

Στη gallery που ακολουθεί έχω συγκεντρώσει 10 ιδέες που θα λατρέψεις.Αλήθεια σου λέω, δε θα ξέρεις ποια να πρωτοφτιάξεις...