To σπίτι της Miley Cyrus στο L.A σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τη μητέρα της (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
To σπίτι της Miley Cyrus στο L.A σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τη μητέρα της (photos)

Η rock διάθεση της 28χρονης τραγουδίστριας αντικατοπτρίζεται απόλυτα στην βίλα των 2.000 τ.μ.

Πόσο λατρεύουμε να χαζεύουμε σπίτια επωνύμων. Ειδικά όταν αυτά εκπέμπουν όχι μόνο πολυτέλεια αλλά κυρίως την ιδιοσυγκρασία των stars που αγαπάμε. Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που η superstar Miley Cyrus αγόρασε αυτό το καταφύγιο με τα 6 υπνοδωμάτια και τα 7 μπάνια στη Νότια Καλιφόρνια και θέλησε να μοιραστεί τον προσωπικό της χώρο με τους θαυμαστές της.

Η βίλα των 2.000 τετραγωνικών μέτρων μιλάει από μόνη της καθώς είναι πλήρως διακοσμημένη με το γούστο της διάσημης τραγουδίστριας και μάλιστα από την ίδια της την μητέρα, Tish Cyrus, η οποια εκτελεί και χρέη manager για την κόρη της.

Η Miley άνοιξε το σπίτι της στο περιοδικό Architectural Digest, και φωτογραφήθηκε με την μητέρα της σε ένα υπέροχο αφιέρωμα για το προσωπικό της ησυχαστήριο. «Το σπουδαιότερο πράγμα για μένα όταν μπαίνει κάποιος σ' ένα σπίτι είναι να ξέρει ποιος ζει εκεί, ποια είναι η προσωπικότητά του, τι αγαπά και τι του αρέσει», λέει η Tish για το σπίτι της κόρης της. «Γνωρίζω τη Miley τόσο καλά, και είμαστε τόσο κοντά, οπότε ήμουν πραγματικά σε θέση να το σχεδιάσω και να το διακοσμήσω».

Το αποτέλεσμα του σχεδιασμού;

Το σπίτι είναι όμορφο και γεμάτο ζωή, όπως είναι και η ίδια η Miley, ενώ είναι σταθερό και πειθαρχημένο στην απόλαυσή του. Η Tish παραδέχεται: «Το δικό μου σπίτι διέπεται από boho chic αισθητική. Στο σπίτι μου, μου αρέσει τα πάντα να είναι ουδέτερα. Αλλά με τη Miley, πρέπει να νιώθεις rock. Υπάρχει πολύ χρώμα». Τα πάντα είναι μοντέρνα και διέπονται από την αισθητική της διάσημης τραγουδίστριας. Μια βιβλιοθήκη Ettore Sottsass, μια καρέκλα σε σχήμα στόματος που κουνάει κυριολεκτικά τη γλώσσα της και μια ψυχεδελική οροφής από τον καλλιτέχνη Brian Robles είναι μερικά μόνο παραδείγματα αυτού του σπιτιού.

«Η μαμά μου πιστεύει ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο, ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να αναιρεθεί», λέει η Miley. «Οι άνθρωποι κάνουν τολμηρές επιλογές στη ζωή τους και μερικές φορές αυτά τα παιχνιδίσματα λειτουργούν και σου φέρνουν καλή τύχη (ή μερικές φορές δεν το κάνουν). Αλλά είμαι πρόθυμη να αναλάβω το ρίσκο ενός διαφορετικού σχεδιασμού μέσα στον προσωπικό μου χώρο, είναι τρόπος ζωής», λέει η Miley Cyrus στο περιοδικό.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, κάνει κλικ στην gallery που ακολουθεί για να θαυμάσεις το εντυπωσιακό σπίτι της 28χρονης superstar!