Ένα αρχοντικό στη Φλόριντα, κατασκευασμένο το 1920, μαγεύει με το design του (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Ένα αρχοντικό στη Φλόριντα, κατασκευασμένο το 1920, μαγεύει με το design του (photos)

Το σπίτι με θέα τον ωκεανό μαγεύει με την rustic αισθητική του.

Πώς θα σου φαινόταν αν αυτή η αρχοντική κατοικία στη Φλόριντα μπορούσε να γίνει δική σου; Με 28,5 εκατομμύρια δολάρια μπορεί και να γίνει!

Ο Michael Rashes, διευθυντής της Bracebridge Capital, και η σύζυγός του, Dena, αγόρασαν ένα σπίτι μεσογειακού στιλ του 1926 στην πόλη Palm Stream County του Gulf Stream τον Μάιο του 2019, σύμφωνα με το PropertyShark. Το κτήμα προσφέρει επτά υπνοδωμάτια, 10 πλήρη μπάνια και τέσσερα δωμάτια, καθώς και τρεις βίλες επισκεπτών. Καθόλου άσχημα, δε συμφωνείς;

Υπάρχουν περισσότερα από 4.000 τ.μ εσωτερικού χώρου και το συγκρότημα βρίσκεται σε μια παραλία με ροζ κοραλλιογενή άμμο και απέραντη θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό. «Υπάρχουν περίπου 202 μέτρα πρόσοψη στον ωκεανό, το οποίο είναι διπλάσιο από το μέγεθος πολλών άλλων κτημάτων», σύμφωνα με το Mansion Global.

Αρκετές τροποποιήσεις και ανακαινίσεις έχουν γίνει από διαφορετικούς ιδιοκτήτες με την πάροδο των ετών, αλλά όλοι προσπάθησαν να διατηρήσουν την αρχική γοητεία του σπιτιού, σύμφωνα με τον πράκτορα που έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου. Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση του ακινήτου σε αφήνει άφωνη, πραγματικά!

Τα υλικά προέρχονται από όλο τον κόσμο, όπως δάπεδα από ασβεστόλιθο, οροφές με ξύλο από κυπαρίσσια, εισαγόμενα μάρμαρα και τοιχογραφίες από την Ισπανία που είναι δύσκολο να βρεθούν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Υπάρχουν επίσης παράθυρα και πόρτες υψηλής αντοχής από τη γερμανική εταιρεία Tischler und Sohn. Μια αυλή στο κέντρο του κεντρικού σπιτιού διαθέτει μια πλακόστρωτη όαση η οποία περιβάλλεται από δέντρα που δημιουργούν το καλύτερο περιβάλλον για ηρεμία και χαλάρωση. «Όταν βρίσκεσαι στις βεράντες στο ανώτατο επίπεδο του σπιτιού, αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να είσαι οπουδήποτε στον κόσμο», σημείωσε το Mansion Global.

Πόσο θα θέλαμε να βρισκόμασταν εκεί! Πάρε μια γεύση από την απίστευτη βίλα στη Φλόριντα και θα καταλάβεις...