10 ιδέες για να αναβαθμίσεις το χωλ σου με το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 ιδέες για να αναβαθμίσεις το χωλ σου με το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού (photos)

Το λευκό αποτελεί ξεκάθαρα το χρώμα του φετινού καλοκαιριού. Δες πώς θα το εντάξεις στο χωλ σου!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς θέλουμε σαν τρελές να κάνουμε αλλαγές που θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Και επειδή τα χρώματα είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν, σήμερα θα μιλήσουμε για εκείνη την απόχρωση που αποτελεί τον βασιλιά του καλοκαιριού.

Αυτή είναι η πιο φωτεινή απόχρωση που μπορεί να ανυψώσει ένα σκοτεινό διάδρομο καθώς αποτελεί μια διαχρονική επιλογή σε οποιαδήποτε είσοδο. Το λευκό είναι το απόλυτο deco trend του φετινού καλοκαιριού και εμείς δεν έχουμε παρά να το λατρέψουμε όσο κανένα άλλο.

Σκέφτεσαι να υιοθετήσεις το απόλυτο λευκό για τον διάδρομο σου; Η νέα τάση της σεζόν (που είμαι σίγουρη πως ήρθε για να μείνει) ακούει στη φράση «pure white» και αποτελεί το μεγάλο μυστικό για έναν χώρο που έχει ανάγκη από ανανέωση. Έχουμε συνηθίσει να αναζητάμε ιδιαίτερες αποχρώσεις, χρώματα όχι συνηθισμένα, για να φρεσκάρουμε τους τοίχους του σπιτιού μας και κυρίως τους μικρούς και άτονους χώρους. Μέγα λάθος! Το προφανές είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Το λευκό,που αναμφισβήτητα δίνει φως και μεγαλώνει κάθε επιφάνεια, βοηθά στο να φωτίσει πιο σκοτεινούς χώρους αλλά και κάνει ακόμη και τις μικρότερες γωνιές να μοιάζουν ευρύχωρες και ευάερες. Το λευκό είναι ο βασιλιάς των χρωμάτων στο σπίτι μας γιατί τι θέλουμε από τον προσωπικό μας χώρο; Να είναι φωτεινός, χαλαρωτικός και καθαρός. Ε! το λευκό είναι ο απόλυτος ορισμός όλων των παραπάνω.

Αν ψάχνεις λοιπόν για ιδέες που μπορούν να φρεσκάρουν το χολ σου, το λευκό παρέχει έναν ιδανικό καμβά που θα σε αφήσει -τόσο όμορφα- ελεύθερη να πειραματιστείς επάνω του.

Παρακάτω σου παραθέτω 10 ιδέες για το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λευκό ώστε να κάνει το απόλυτο make over στο χωλ σου.