Το απίθανο studio της Jessica Alba στο Los Angeles που ανακαίνισε μόνη της (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το απίθανο studio της Jessica Alba στο Los Angeles που ανακαίνισε μόνη της (photos)

Ε καλά, όχι και τελειώς μόνη της, αλλά με την βοηθεια του Amazon Home.

Η Jessica Alba καταπιάνεται με πολλά. Η ηθοποιός και ιδρύτρια της Honest Company, γνωστή για τα «καθαρά» και φυσικά προϊόντα της, συνεργάστηκε με το Amazon Home για να μεταμορφώσει τον εργασιακό χώρο της στο Λος Άντζελες, τον χώρο που χρησιμοποιεί για τα γυρίσματα των videos που ανεβάζει στο κανάλι της στο YouTube, στον ιδανικό χώρο έκφρασης.


https://www.instagram.com/p/CL5GuWpFdby

Η κομψή σοφίτα των τεσσάρων δωματίων, γνωστή ως Summit House Studios, είναι πλήρως εξοπλισμένη με κουζίνα, μικρό αίθριο με κήπο, χώρο γραφείου και σαλόνι και είναι γεμάτη με έπιπλα και διακόσμηση αποκλειστικά από τα brands που βρίσκει κανείς στο Amazon Handmade.

Επειδή η Alba παράγει συχνά βίντεο στο YouTube με τη φίλη της, Lizzy Mathis, η οποία είναι επίσης μητέρα τριών παιδιών, οι δύο γυναίκες επιθυμούσαν έναν πολυλειτουργικό χώρο εργασίας (η Mathis είναι συνιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Summit House Studios). Όχι μόνο περνούν πάρα πολύ χρόνο στο studio, καταγράφοντας μια σειρά από lifestyle video content (είτε πρόκειται για σεμινάριa ομορφιάς είτε για συνταγές), αλλά έχουν και τα παιδιά τους, τα οποία επισκέπτονται πολύ συχνά το studio προκειμένου να μένουν χρόνο με τις μαμάδες τους ακόμη κι αν εκείνες δουλεύουν.


https://www.instagram.com/p/CNqQiHCla2r

Η ανακαίνιση που έκανε η Jessica Alba στον χώρο είναι εντυπωσιακή. H ηθοποιός έγραψε δίπλα από το slideshow των φωτογραφιών που ανέβασε:

«Το μυστικό μου είναι έξω ... !Είμαι στην πραγματικότητα ένας επίδοξος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Απλώς επανασχεδίασα μερικούς χώρους και βρήκα τα πάντα στο @amazonhome ️. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες πριν και μετά ?? και πείτε μου ποιον χώρο πρέπει να ανακαινίσω στη συνέχεια!»

Δες το πριν και το μετά και θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα...