10 ιδέες για να δώσεις στο μπαλκόνι σου την καλοκαιρινή διάθεση που χρειάζεται

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 ιδέες για να δώσεις στο μπαλκόνι σου την καλοκαιρινή διάθεση που χρειάζεται

Το μπαλκόνι μας είναι ο Νο1 χώρος του σπιτιού που αυτό το καλοκαίρι θα έχει -όσο κανένα άλλο- την τιμητική του.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε να το χαρούμε! Το μπαλκόνι μας είναι πια η αγαπημένη γωνιά του σπιτιού μας και όχι άδικα!

Πόσους μήνες ονειρευόμασταν αυτή τη στιγμή; Να κάτσουμε στην βεράντα μας, με την παρέα μας ή και χωρίς, και να απολαύσουμε το κρασί μας, με μουσική ή ένα καλό βιβλίο!

Πόσα πράγματα μάς έλειψαν στην καραντίνα! Τώρα λοιπόν θέλουμε να πάρουμε πίσω τις στιγμές μας εκτός σπιτιού αλλά όσο κι αν τριγυρίζουμε στους δρόμους και τα μαγαζιά, τίποτα δεν συγκρίνεται με το μπαλκόνι μας!


https://www.instagram.com/p/CPxzjAQrScv

Πρωταγωνιστής της εποχής; Η θάλασσα και ο ήλιος.

Πριν όμως πάμε διακοπές και τα απολαύσουμε και τα δύο στο έπακρο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χαρούμε αυτή την εξωτερική γωνιά του σπιτιού μας που όλο τον χειμώνα κοιτούσαμε από το τζάμι με νοσταλγία!

Πώς θα κάνεις το μπαλκόνι σου το hot spot της γειτονιάς! Δες εδώ για να το απολαύσεις στο έπακρο

Αλήθεια εσύ έχεις ανανεώσει τη βεράντα σου;

Τα φυτά σου, τα έπιπλά, τα αξεσουάρ και όλα όσα δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για νύχτες χαλάρωσης και ηρεμίας. Τα λουλούδια και τα φυτά έχουν την τιμητική τους, κάτι που μας πλημμυρίζει χαρά και θετική ενέργεια. Την ενέργεια που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη αυτή την περίοδο. Δεν είναι όμως μόνο η φύση γιατί για να διακοσμήσεις όμορφα το μπαλκόνι σου χρειάζονται και διαφορα μικρό αξεσουάρ και έπιπλα που θα δώσουν την τελική πινελια στην όασή σου!



Στην gallery που ακολουθεί σου έχω 10 ιδέες για να διακοσμήσεις τον μικρό σου παράδεισο με κέφι, καλοκαιρινή διάθεση και φαντασία...