Plant office: 8 γραφεία κάνουν την τηλεργασία αυτό το καλοκαίρι... τον απόλυτο παράδεισο!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Plant office: 8 γραφεία κάνουν την τηλεργασία αυτό το καλοκαίρι... τον απόλυτο παράδεισο!

Τα φυτά αποτελούν τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο καλοκαιρινό σου γραφείο!

Μπορεί η καραντίνα να έφτασε αισίως στο τέλος της όμως η τηλεργασία καλά κρατεί. Η αλήθεια είναι πως αρκετές εταιρίες υποστηρίζουν το νέο αυτό εργασιακό καθεστώς, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς εργαζόμενους να επιλέγουν πια τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να εργάζονται.

Εργασία και χαρά!

Κι επειδή το γραφείο μας είναι ο μικρός μας παράδεισος, σήμερα σου έχω 8 εργασιακές γωνιές μέσα στο σπίτι που μπορούν να σε εμπνεύσουν και να δημιουργήσεις κι εσύ τον δικό σου! Γιατί καλοκαίρι μπορεί να σημαίνει βόλτες, θάλασσα, ήλιος και παραλία όμως η δουλειά δεν σταματά ποτέ και έτσι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο όλα να τα συνδυάζουμε!


https://www.instagram.com/p/CQbi42CnYls/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς θα κάνεις το γραφείο σου τον απόλυτο καλοκαιρινό παράδεισο!

Αν συνεχίζεις την τηλεργασία και προσπαθείς να φέρεις το «έξω-μέσα» στο γραφείο σου, μια καταπληκτική ιδέα είναι να γεμίσεις φυτά τον χώρο εργασίας σου. Επίλεξε να τοποθετήσεις τα έπιπλα του γραφείου σου δίπλα σ΄ένα φωτεινό παράθυρο και πλαισίωσε τα με πολλά φυτά εσωτερικού χώρου.

Αν έχεις την πολυτέλεια να δουλεύεις στον κήπο ή την βεράντα σου τότε ακόμα καλύτερα. Τα φυτά μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση και να νιώθεις πως απλώς δεν δουλεύεις...

Οι συμβουλές της Marie Kondo για να μεταμορφώσεις το γραφείο σου σ΄ένα girly iconic χώρο

Δες πώς μπορείς να το κάνεις στο video που ακολουθεί...



Κι αν θέλεις περισσότερη έμπνευση, μπορείς να χαζέψεις κι εσύ τα 8 αγαπημένα μου γραφεία, αυτά που βρήκα στο Instagram και πραγματικά θα ΄θελα τόσο πολύ να ήταν δικά μου!