Αν βαρέθηκες τους μονότονους τοίχους, στο TikTok θα βρεις τα 3 deco trends που κάνουν θραύση

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Αν βαρέθηκες τους μονότονους τοίχους, στο TikTok θα βρεις τα 3 deco trends που κάνουν θραύση

Για εσένα που αναζητάς μια λύση για ν' αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου, τι θα λεγες να ξεκινήσεις από τους τοίχους;

Οι TikTokers λατρεύουν να μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους όλα όσα αγαπούν και τα deco trends είναι μερικά από αυτά!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κυρίως αστεία βιντεάκια όμως το TikTok αποτυπώνει με τον πιο έξυπνο τρόπο τα trends της εποχής. Και ίσως αν θέλεις ν΄αναζητήσεις διακοσμητικές ιδέες, να μην ανατρέξεις στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όμως να που εκεί θα δεις ό,τι πιο fun κυκλοφορεί. Μια από αυτές είναι το βάψιμο των τοίχων σου με πραγματικά απίστευτη αισθητική!

Οι περισσότεροι diyers αλλά και interior designers έχουν δημιουργήσει τον δικό τους λογαριασμό και ανεβάζουν videos με τις κατασκευές και τις διακοσμητικές τους αναζητήσεις. Οι τοίχοι λοιπόν αυτή τη στιγμή μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Πάμε να δούμε 3 ιδέες για το βάψιμο του τοίχου σου που αποτελούν τα μεγαλύτερα trends αυτή τη στιγμή στο TikTok (και όχι μόνο!).

1.Wavy σχέδια


https://www.instagram.com/p/CQifwRjtypE

Η τάση για κυματοειδή σχήματα είναι το Νο1 deco trend. Θα το δεις παντού, όχι μόνο στους τοίχους αλλά και σε όλα τα αξεσουάρ του σπιτιού. Μινιμαλιστική και λίγο ρετρό, αυτή η τάση περιλαμβάνει έναν τοίχο με αντιθέσεις σε βαφή αλλά και χρώμα.

Αυτή η ιδέα για DIY είναι εύκολη και μπορεί να γίνει μέσα σε μία ώρα ή λιγότερο: απλώς κάνε το σχήμα του κύματος με ένα μολύβι και βάψε μέσα από το περίγραμμα την απόχρωση που αγαπάς.

2. Ξύλινοι τοίχοι σε στιλ ραμποτέ

Αυτή η τάση αποτελεί την πιο έξυπνη και εντυπωσιακή παρέμβαση σε κάθε τοίχο. Το ξύλο από μόνο του εξάλλου δημιουργεί χαρακτήρα. Οι TikTokers συμφωνούν ότι αυτό το hack είναι απίθανη ιδέα, παρόλο που θα σου πάρει μια ή δύο μέρες, για να το φτιάξεις. Αυτό το εύκολο DIY θα μεταμορφώσει τον χώρο σου.

Στο TikTok η τάση αυτή όπως μπορείς να δεις κυριαρχεί

3. Καμάρες

Οι ζωγραφισμένες καμάρες αποτελούν την ωραιότερη εικαστική πινελιά σ' ένα ανοιξιάτικο φόντο

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό trend είναι οι καμάρες. Το νέο trendείναι οι ζωγραφισμένες καμάρες και οφείλω να ομολογήσω πως πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να μεταμορφώσει μια γωνιά του σπιτιού μας και να την κάνει να δείχνει με προοπτική.

kamares4

Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές πειραματιζόμαστε με μικρές γωνιές, κάποιες άλλες πάλι με ολόκληρο τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Και τι μπορεί με μια κίνηση ν' αλλάξει, να φωτίσει, να ζωντανέψει και να ανανεώσει έναν χώρο; Μα φυσικά τα χρώματα στους τοίχους που τον περιβάλλουν. Οι ζωγραφισμένες καμάρες αποτελούν την ωραιότερη εικαστική πινελιά σ' ένα ανοιξιάτικο φόντο