Curvy Mirrors: Αυτοί είναι οι καθρέφτες με τους οποίους έχουν πάθει εμμονή όλοι στο Instagram

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Curvy Mirrors: Αυτοί είναι οι καθρέφτες με τους οποίους έχουν πάθει εμμονή όλοι στο Instagram

Όσο πιο εκκεντρικοί τόσο πιο εντυπωσιακοί. Τα κυματιστά σχήματα στους καθρέφτες έχουν την τιμητική τους.

Όλα είναι θέμα DIY και φαντασίας! Ίσως έχεις δει τις αγαπημένες σου influencers στο Instagram να ποζάρουν μπροστά από εντυπωσιακούς καθρέφτες και να δείχνουν όχι μόνο τον -ομολογουμένως stylish εαυτό τους- αλλά και τον καθρέφτη από τον οποίο αντανακλάται η είκονα τους!

Ε, αυτό δεν είναι μόνο μια τυχαία φωτογραφία αλλά αποτελεί το μεγαλύτερο deco trend της εποχή. Και δεν μιλάω για τους απλούς καθρέφτες που μπορεί να περάσουν απαρατήρητοι αλλά για εκείνους με τις κυματιστές άκρες, τις φουσκωτές γωνίες και την νέον αισθητική που έχουν κάνει θραύση στο Instagram και το TikTok.

Πάμε να τους δούμε και να τους (ανα)γνωρίσουμε:

Fringed mirrors: Το νέο trend στους καθρέφτες που ήρθε για να χαρίσει μοναδικότητα και στυλ

1. Καθρέφτης Ultrafragola

Ο καθρέφτης Ultrafragola υπάρχει από τη δεκαετία του 1970. Σχεδιασμένο από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Ettore Sottsass, αυτός ο ψηλός φωτιζόμενος καθρέφτη έχει μια κυματιστή όψη ενώ το νέον φως του χαρίζει προσωπικότητα σε όποιον χώρο κι αν τοποθετηθεί! Οι influencers της μόδας, όπως η Bella Hadid και η Elsa Hosk, έχουν αγαπήσει αυτό το σχέδιο και φαίνεται πως δεν το αποχωριζομαι ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CKhU7M8Hml3


https://www.instagram.com/p/CIUK4GlB0Pa

2.Φουσκωτοί καθρέφτες

Είναι απλά υπέροχοι! Αυτοί οι φουσκωτοί καθρέφτες που νομίζεις πως έχουν ξεπηδήσει από ταινία των '80s, έχουν κάτι μαγικό που σε κάνουν να θέλεις να τους φωτογραφίσεις. Μπορείς και μόνη σου να φτιάξεις τον αγαπημένο σου Foam Mirror εύκολα και γρήγορα, αρκεί να προμηθευτείς το ύφασμα ή το υλικό της επιλογής σου. Έπειτα απλώς χρωμάτισέ το με την απόχρωση που σου φτιάχνει τη διάθεση και θα έχει πραγματικά ένα έργο τέχνης.


https://www.instagram.com/p/CMKRsorF4HB


https://www.instagram.com/p/CAFPhykBfaV


https://www.instagram.com/p/CC6NmrTnJw1

3. Blob Mirrors

Λιτοί και όμως τόσο υπέροχοι! Κυματιστά σχέδια σε minimal αισθητική, από χρωματιστό μέταλλο ή πλαστικό. Δεν περνούν απαρατήρητοι και επιπλέον χαρίζουν στον χώρο μια pop νότα φρεσκάδας!


https://www.instagram.com/p/CL8uMibnYVb


https://www.instagram.com/p/CHhtWLVHk1U

Αν θέλεις κι εσύ ν' ακολουθήσεις τη μόδα, δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα καθρέφτη στον χώρο σου!