Φοιτητικό σπίτι: 15 πράγματα που χρειάζεται να έχεις για να μην… τρέχεις

Μαρία Ροδίτη
Φοιτητικό σπίτι: 15 πράγματα που χρειάζεται να έχεις για να μην… τρέχεις

Τα must-have items για να γίνει η νέα καθημερινότητά σου ως φοιτήτρια πολύ εύκολη.

Για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές ο Σεπτέμβρης που έρχεται… θα είναι πολύ διαφορετικός για εσένα. Έδωσες Πανελλήνιες, πέρασες σε μία σχολή εκτός της πόλης σου και τώρα ετοιμάζεσαι για τη μετακόμιση. Σωστά;

Μπορώ να φανταστώ! Η χαρά σου είναι πολύ μεγάλη για αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή σου, ενώ συγχρόνως έχεις και αγωνία, αλλά και τρέξιμο. Τρέξιμο για το νέο σπίτι που έχεις να εξοπλίσεις.

Deco DIY: Φτιάξε ένα καλοκαιρινό καρπουζένιο τραπεζάκι για τη βεράντα σου (video)

Καλώς ήρθες νέα ζωή

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσεις κι επίσημα τη νέα ζωή σου. Θα μάθεις κυριολεκτικά να είσαι ανεξάρτητη, να ζεις μόνη σου και να είσαι κύριος του εαυτού σου. Μπορεί αυτό να είναι τέλειο και να είσαι ενθουσιασμένη τις τελευταίες μέρες, όμως… έχει και τις δυσκολίες του, όπως όλα τα πράγματα σε αυτήν τη ζωή.

Σπίτι βρήκες; Είμαι σίγουρη πως για αυτό έχουν φροντίσει οι γονείς σου! Αυτό που ίσως να έχει ξεφύγει, παρόλα αυτά, είναι ο βασικός εξοπλισμός του σπιτιού. Έπιπλα, μικροαντικείμενα και gadgets, που θα σου χρειαστούν στη νέα καθημερινότητά σου, πρέπει από τώρα να τα βρεις.

https://www.instagram.com/p/CSGiAw5MpZ3

Παρακάτω, σου… υπενθυμίζω εγώ όλα εκείνα που θα σου φανούν απαραίτητα στην καθημερινότητά σου. Και κάτι ακόμα!

Check για φοιτητικές προσφορές στον εξοπλισμό του σπιτιού. Πάντα τέτοια εποχή προκύπτουν. ΟΜΩΣ! Μην παρασυρθείς και αρχίσεις να ψωνίζεις κάθε τρεις και λίγο και μικροπράγματα που θα σου χρειαστούν μια-δυο φορές. Διαχειρίσου σωστά τα οικονομικά σου!

Τα 15 πράγματα που θα χρειαστείς για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή

Τα έπιπλα που χρειάζεσαι είναι σημαντικό να είναι πολυμορφικά. Να διπλώνουν και να ανοίγουν, να μετακινούνται εύκολα και να μην πιάνουν χώρο. Εντάξει, κι εσύ ξέρεις πως δεν έχεις ενοικιάσει μια έπαυλη για να χωρούν της Παναγιάς τα μάτια.Μια γκαρσονιέρα χρειάζεται τα απολύτως απαραίτητα τα οποία θα δεις ευθύς αμέσως:

#1 Καναπές κρεβάτι

#2 Καφετιέρα

#3 Πτυσσόμενες καρέκλες

#4 Πουφ

#5 Γραφείο

#6 Καρέκλα γραφείου

#7 Ανεμιστήρας

#8 Σεντόνια

#9 Κούπες καφέ

#10 Μαχαιροπίρουνα

#11 Πιατικά

#12 Κρεβάτι

#13 Απλώστρα ρούχων και μανταλάκια

#14 Σκούπα, φαράσι, σφουγγαρίστρα

#15 Κάδος απορριμμάτων

Wait, girl! Πολλά από αυτά θα τα βρεις στην παρακάτω gallery! Καλά ψώνια και καλή νέα ζωή!

Cover photo: unsplash.com

DPG Network