Η λάμπα του κομήτη Halley

Η λάμπα του κομήτη Halley

Ή, διαφορετικά, η λάμπα που θα φέρει έναν κομήτη στο σπίτι σας.

Αν είστε μεγάλοι θαυμαστές του ηλιακού συστήματος, τότε αυτό το νέο φωτιστικό της ισπανικής κατασκευαστικής Vibia είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ονομάζεται Halley και πρόκειται για μια μοναδική λάμπα που θα πέσει πάνω στη τραπεζαρία σας σαν κομήτης, όχι για να τη καταστρέψει αλλά για να τη φωτίσει.

Διαφορετικές διαμορφώσεις στη κατασκευή του φωτιστικού, επιτρέπουν στο φως να σχηματίζει ένα τόξο αν τοποθετηθεί στο έδαφος και από τις δύο πλευρές τους ή ένα μισοφέγγαρο όταν τοποθετηθεί σε ένα τραπέζι ή στον τοίχο. Όσο για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί, είναι απλώς παραδεισένια.

Η λάμπα Halley είναι σχεδιασμένη από τους Jordi Vilardell και Meritxell Vidal και διαθέτει μια αδιάβροχη ταινία με LED που διαχέει το φως σε μια ευρεία περιοχή, ιδανική για εξωτερικούς χώρους, κήπους, αυλές ή βεράντες.

Το φωτιστικό έρχεται σε τρία κομμάτια που συνδέονται μαζί, αποσυναρμολογείται για εύκολη αποθήκευση και είναι πολύ ελαφρύ ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε και να το τοποθετήσετε με ευκολία, ώστε να φέρετε το διάστημα στον χώρο σας.

Μάθετε περισσότερα για την Halley Lamp στο www.vibia.es