Justin Timberlake- Jessica Biel: Δες το ονειρικό σπίτι τους στο L.A που μόλις βγήκε στο σφυρί

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Justin Timberlake- Jessica Biel: Δες το ονειρικό σπίτι τους στο L.A που μόλις βγήκε στο σφυρί

Η πώληση του σπιτιού ήταν αναμενόμενη καθώς το ζευγάρι ζει περισσότερο στη Μοντάνα.

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν τη Νότια Καλιφόρνια και να ζήσουν μόνιμα στη Μοντάνα. Το ζευγάρι πουλά το αρχοντικό του στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες για 35 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι η πώληση ήταν αναπόφευκτη καθώς τόσο ο Timberlake όσο και η Biel, περνούν λιγότερο χρόνο στο Λος Άντζελες και περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους στη Μοντάνα.

«Βρίσκονται σπάνια στο Λος Άντζελες και είναι ευτυχείς που ζουν στη Μοντάνα», λέει η πηγή. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το ακίνητο των 10 στρεμμάτων βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Λος Αντζελες ενώ το αρχοντικό ισπανικού στιλ 4.000 τετραγωνικών μέτρων περιέχει 7υπνοδωμάτια, αίθουσα σινεμά και γυμναστήριο, έναν ξενώνα, γήπεδο τένις και μια τεράστια πισίνα.

The Weeknd: Το σπίτι που αγόρασε θα το ζήλευαν ακόμη και βασιλιάδες- Δες το εσωτερικό του

To είδαμε στα γενέθλια της Biel, όταν ο Justin της έκανε έκπληξη με την τούρτα γενεθλίων της. Η φωτισμένη πισίνα που φαίνεται πίσω, αποδεικνύει την μαγεία αυτού του σπιτιού.


https://www.instagram.com/p/B9RvYSmBG9L

Ο Timberlake αγόρασε το ακίνητο, το οποίο προηγουμένως ανήκε στον ηθοποιό της δεκαετίας του 1930 και του '40 Errol Flynn, ενώ το 2002, σύμφωνα με την Wall Street Journal, είχε αγοράσει η ηθοποιός και σκηνοθέτης, Helen Hunt.

Ο Timberlake και η Biel έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, έχοντας δυο γιους, τον Silas, 6 ετών και τον Phineas,ο οποίος γεννήθηκε πριν λίγους μήνες.

Το υπερπολυτελές σπίτι του John Legend και της Chrissy Teigen στο Beverly Hills τώρα ...στο σφυρί!

Η οικογένεια έχει περάσει μεγάλο μέρος της πανδημίας στο σπίτι τους στη Μοντάνα.


https://www.instagram.com/p/CUGtNZ1gU2c

Δες το σπίτι του πωλείται έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες.



Ποιος θα είναι ο επόμενος επώνυμος που θα το αγοράσει;