Το σπίτι της Margot Robbie είναι ένας cozy παράδεισος - Δες το εσωτερικό του (photos)

Μαρία Ροδίτη
Το σπίτι της Margot Robbie είναι ένας cozy παράδεισος - Δες το εσωτερικό του (photos)

Η 31χρονη ηθοποιός έχει στεγάσει τον έρωτά της με τον σύζυγό της, Tom Ackerley, σε μια υπερπολυτελή βίλα, που κοστίζει 3.5 εκατομμύρια δολάρια.

Πριν μερικά χρόνια, η Margot Robbie και ο σύζυγός της, Tom Ackerkley, άφησαν το προηγούμενο σπίτι τους, που κόστιζε 3.47 εκατομμύρια δολάρια, για να μετακομίσουν στη σημερινή, ονειρεμένη βίλα, όπου και διαμένουν.

Η έκταση, οι χώροι της βίλας και η υπαίθρια καμπάνα της Margot Robbie

Η εντυπωσιακή έπαυλη, όπου και έχουν στεγάσει τον έρωτά τους, βρίσκεται στην εύπορη γειτονιά Hancock Park του Los Angeles, είναι περίπου 1025 τετραγωνικά μέτρα, έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και έξι μπάνια και… υπέροχη διακόσμηση που μόνο να σε εμπνεύσει μπορεί.

The Weeknd: Το σπίτι που αγόρασε θα το ζήλευαν ακόμη και βασιλιάδες- Δες το εσωτερικό του (photos)

Φυσικά, το υπέροχο σπίτι της Margot Robbie δεν μπορούσε παρά να έχει και κήπο.

https://www.instagram.com/p/CLhWdRmlKu5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ακρίβεια, δίπλα από την πισίνα, το ζεύγος Robbie - Ackerkley έχει δημιουργήσει μια υπαίθρια καμπάνα, με bamboo σαλόνι για να απολαμβάνει τις ηλιόλουστες μέρες με την παρέα του.

margot3

Η υπαίρθια καμπάνα στο σπίτι της Margot Robbie

Η ευήλια κουζίνα και το cozy σαλόνι

Εκτός από το παράθυρο που γεμίζει φως την κουζίνα της Margot Robbie είναι και τα χρώματα που η ίδια έχει επιλέξει, ώστε ο χώρος να είναι φωτεινός.

Μάρμαρο σε λευκές και γκρι αποχρώσεις και ολόλευκα ντουλάπια συνθέτουν τη μεγάλη κουζίνα της ηθοποιού, με τις χρυσές λεπτομέρειες να δίνουν ένα luxurious twist στον χώρο.



Όσο για το σαλόνι της; Είναι ένας cozy παράδεισος. Με πρωταγωνιστή το μπλε χρώμα, ο κυκλικός καναπές και το τζάκι συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για ένα cozy, movie night.

Ας μη σου λέω άλλα, όμως… Στην gallery θα δεις καλά κάθε γωνιά της ονειρεμένης κατοικίας της Margot Robbie! Και- είμαι σίγουρη- πως κάπως μαγικά θα ήθελες να βρεθείς εκεί. Έστω και για μια μέρα.

Photos: houseandhome.com