Celebrity homes: 6 από τα πιο πολυτελή χολιγουντιανά σπίτια που έχεις δει ποτέ! (photos)

Celebrity homes: 6 από τα πιο πολυτελή χολιγουντιανά σπίτια που έχεις δει ποτέ! (photos)

Οι αγαπημένοι μας celebrities έχουν επενδύσει εκατομμύρια στην διαμόρφωση του χώρου τους.

Οι celebrities έχουν την πολυτέλεια να περνούν τις μέρες και τις νύχτες τους σε υπερπολυτελή σπίτια που μοιάζουν περισσότερο με κάστρα και παλάτια παρά με απλές κατοικίες. Η οικονομική τους άνεση τους επιτρέπει να ξοδεύουν εκατομμύρια για να αγοράσουν γιγάντια οικόπεδα και αρχοντικά που διαθέτουν όλες τις ανέσεις.

Όταν έχεις ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις, θες στον ελεύθερό σου χρόνο να χαλαρώνεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε ένα ήρεμο και απομονωμένο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αρκετοί stars επιλέγουν την Καλιφόρνια, το Μπέβερλι Χιλς, το Μαλιμπού και το Λος Άντζελες ως τον τόπο κατοικίας τους.

Τα 10 πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο (photos)

6 υπερπολυτελή σπίτια των celebrities

1) Jennifer Aniston

Η ελληνικής καταγωγής διάσημη σταρ συχνά ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της το οποίο βρίσκεται στο Bel Air, στο Los Angeles. Το σπίτι έχει έκταση 8.500 τ.μ. και η σταρ το αγόρασε το 2011.



2) Sylvester Stallone

Το σπίτι του στο Beverly Hills στοίχισε 85 εκατομμύρια δολάρια. Ο καταξιωμένος ηθοποιός αγόρασε ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στη δεκαετία του 1990 και έχτισε πάνω του το ονειρεμένο σπίτι του μεσογειακού στυλ. Πρόσφατα απόκτησε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο ακινήτο αξίας 35,37 εκατομμυρίων δολαρίων στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, το οποίο σύμφωνα με αναφορές είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό.



3) The Weekend

Το σπίτι του τραγουδιστή στοίχισε 70 εκατομμύρια δολάρια και όχι άδικα. Έχει έκταση 10 στρέμματα και μερικές από τις φοβερές ανέσεις του περιλαμβάνουν γυμναστήριο, κινηματογράφο, στούντιο ηχογράφησης, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γήπεδα και σάουνα.



4) Jennifer Lopez

Πισίνα, ιδιωτική αμμώδης παραλία και 13 υπνοδωμάτια είναι μερικά από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της βίλας της Λατίνας τραγουδίστριας στο Bel Air του Los Angeles.



5) Elon Musk

Το σπίτι του επιχειρηματία στο Χίλσμπορο της Καλιφόρνια στοίχισε 37,5 εκατομμύρια δολάρια. Χτισμένο το 1916, το αρχοντικό με 10 υπνοδωμάτια και 10 μπάνια διαθέτει αίθουσα χορού, τραπεζαρία δεξιώσεων, σολάριουμ, βιβλιοθήκη, σουίτα πεθερού, κάβα κρασιών και εργαστήριο.



6) Will Smith

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του Jada Pinkett Smith, κατέχουν ένα ακίνητο 150 στρεμμάτων το οποίο χρειάστηκε 7 ολόκληρα χρόνια για να χτιστεί. Το σπίτι έχει έκταση 25.000 τ.μ. και περιλαμβάνει 9 υπνοδωμάτια, studio ηχογράφησης, αίθουσα διαλογισμού, γκαράζ 8 θέσεων, πισίνα, γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, ενώ στον κήπο βρίσκεται και μια εντυπωσιακή τεχνητή λίμνη.

The Weeknd: Το σπίτι που αγόρασε θα το ζήλευαν ακόμη και βασιλιάδες- Δες το εσωτερικό του (photos)

Πηγή κεντρικής: architecturaldigest.com