6 γραφεία στο σπίτι που δεν χρειάζεται να έχεις χώρο αλλά γούστο

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
6 γραφεία στο σπίτι που δεν χρειάζεται να έχεις χώρο αλλά γούστο

Ναι, μπορείς να δημιουργήσεις την πιο μικρή area του σπιτιού σου για ώστε να γίνει το πιο cozy γραφείο. 

Είτε δουλεύεις από το σπίτι είτε όχι, μια γωνιά για μελέτη είναι πάντοτε αναγκαία! Ένα γραφείο εξάλλου μπορεί να το αξιοποιήσει όλη η οικογένεια και ν' αποτελέσει τον χώρο μελέτης και προσωπικής απομόνωσης για μικρούς και μεγάλους.

Αποτελεί χώρο δημιουργίας, το μέρος που μπορείς να βρεις ηρεμία και να ταξιδέψεις μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου σε κόσμους διαφορετικούς. Αν πάλι χρησιμοποιείς υπολογιστή, το γραφείο σου αποτελεί την πύλη για σερφάρισμα, για επικοινωνία, για ιδέες, για εργασία.

5 tips για να δημιουργήσεις ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στο σπίτι


https://www.instagram.com/p/CViHx-kgx11

Τι γίνεται όμως όταν δεν έχεις αρκετό χώρο στο σπίτι σου για να δημιουργήσεις το δικό σου γραφείο έτσι όπως εσύ το θέλεις; Κανένα πρόβλημα. Ποιος είπε εξάλλου πως για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο και βολικό σημείο μελέτης και εργασίας χρειάζεσαι πολύ χώρο;

Τίποτα δεν είναι αδύνατο! Ακόμη κι αν νομίζεις πως δεν τα καταφέρνεις με τη διακόσμηση και τον σχεδιασμό ενός λειτουργικού χώρου εργασίας, στο video που ακολουθεί μπορείς να εμπνευστείς και να μάθεις τα μικρά μυστικά που θα σε βοηθησουν να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα!



Θέλεις να διαμορφώσεις το μικρό σου γραφείο αλλά δεν ξέρεις πώς; Σου έχω 6 ιδέες που σίγουρα θα σου χαρίσουν έμπνευση αλλά και τη διάθεση να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται προκειμένου το γραφείο σου να αποπνέει γούστο και ηρεμία!

Πηγή φωτογραφίας: Tim Young