20 στολισμένα δωμάτια που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από το χωριό του Άι Βασίλη

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
20 στολισμένα δωμάτια που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από το χωριό του Άι Βασίλη

Ποιος είπε πως πρέπει να μείνουμε μόνο στον στολισμό του σαλονιού μας; Πάρε έμπνευση για το δικό σου δωμάτιο με αυτά τα εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα διακοσμημένα δωμάτια.

Στολίσαμε το σαλόνι, στολίσαμε τον διάδρομο όμως και πάλι νιώθουμε πως όταν πέφτουμε στο κρεβάτι, τα φώτα σβήνουν και η μαγεία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης χάνεται νωρίς!

Κάντο εικόνα: Γυρνάς από το γραφείο, κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού και έπειτα -κατάκοπη πια- αποφασίζεις ν΄απολαύσεις την πιο εορταστική γωνιά του σπιτιού σου (το σαλόνι σου δηλαδή) που είναι στολισμένο όσο πιο χριστουγεννιάτικα γίνεται! Ξαπλώνεις στον καναπέ, παρακολουθείς το αγαπημένο σου σίριαλ (μπορεί και μια ταινία στο Netflix) ή αποφασίζεις να ξεκουραστείς διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο. Με πιτζάμες και κάλτσες σε χριστουγεννιάτικο mood, μουσική εξίσου εορταστική, θέλεις να μείνεις στο σαλόνι παρέα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το χαζεύεις όλο το βράδυ!

xristoygenna1 copy

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως

Όμως γρήγορα αρχίζεις να νυστάζεις και θέλεις να πας στο κρεβάτι σου...Δε θέλεις όμως να αφήσεις πίσω σου αυτό το μαγικό σκηνικό που με τόσο κόπο έχεις διακοσμήσει. Τι κάνεις;


https://www.instagram.com/p/CWVje4Kl3WX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σου ΄χω νέα! Μπορείς να στολίσεις και το δωμάτιό σου και να μην έχεις πια κανέναν ενδοιασμό!

Δεν θα σου πω ψέματα: το 'χω κάνει! Έχω στολίσει κάθε γωνιά του δωματίου μου και θέλω πάντα κι άλλο. Λαμπάκια στο προσκέφαλο, κόκκινα καρό σεντόνια και παπλώματα, κόκκινα διακοσμητικά σε παπλωματοθήκες και μαξιλάρια και ένα κομοδίνο που θα το ζήλευε ακόμη και ο Άγιος Βασίλης! Ποιος είπε πως η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχει όρια; Κανένα όριο, μόνο υπερβολή. Τα Χριστούγεννα απενοχοποιούν το μέτρο και λατρεύουν τη φαντασία!



Αν θέλεις κι εσύ να μεταμορφώσεις την κρεβατοκάμαρά σου σε παιδικό όνειρο Χριστουγέννων, οι 20 φωτογραφίες που θα δεις στη gallery που ακολουθεί θα σε κάνουν να το πετύχεις! Σε προειδοποιώ, θα συγκλονιστείς με το αποτέλεσμα (και δεν είναι απειλή είναι προσδοκία!)

...για να κοιμάσαι και να ξυπνάς πάντα σαν «στο δωμάτιο του Άγιου Βασίλη»...

Κεντρική φωτογραφία: @miennes.home

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσύ πότε θα στολίσεις; 10 χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα σου δώσουν έμπνευση για το δικό σου

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως