Το European style σπίτι της Nina Dobrev είναι ένας επίγειος παράδεισος (photos)

Μαρία Ροδίτη
Το European style σπίτι της Nina Dobrev είναι ένας επίγειος παράδεισος (photos)

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η ηθοποιός έβαψε μόνη της όλο τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού!

Από το 2000 η Nina Dobrev ζει και εργάζεται στο Hollywood, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε επιτυχίες, όπως Degrassi, The Vampire Diaries, and The Perks of Being a Wallflower. Το σπίτι της, ωστόσο, βρίσκεται στο Los Angeles και διόλου σχέση έχει με την αισθητική και το στυλ διακόσμησης της περιοχής.

Αντιθέτως! Η ηθοποιός έχει μεταφέρει στην κατοικία της τις καταβολές της από τον τόπο καταγωγής της, τη Βουλγαρία, αλλά και από τον τόπο όπου μεγάλωσε, τη Νότια Γαλλία. Έχει, εν ολίγοις, δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκού στυλ σπίτι με την κομψή αρχιτεκτονική του να έχει αναφορές στη δεκαετία του 1920.

veloudinos kanapes

Το σπίτι της Alicia Keys μοιάζει με mall και έχει θέα στον Ειρηνικό ωκεανό (photos)

Η πανδημία και ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού

«Έλεγα ότι έζησα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σε αεροπλάνα, γιατί ταξιδεύω συνεχώς για δουλειά και ευχαρίστηση», λέει η Nina Dobrev στο Architectural Digest. Και προσθέτει: «Αλλά στην πανδημία ήμουν στο σπίτι μου για πρώτη φορά και για μεγάλο χρονικό διάστημα», εξηγώντας ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βάψει η ίδια όλο τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CUf5XrthysA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες, η εξωτερική όψη του σπιτιού είναι βαμμένη σε λευκό και μουσταρδί χρώμα.

Και- ομολογουμένως- η δουλειά που έχει κάνει η Nina Dobrev είναι εξαιρετική. «Ίσως να είναι η λιτή πλευρά μου, της κοπέλας από τη Βουλγαρία της Ανατολικής Ευρώπης, και δεν θέλω να πληρώσω πολλά χρήματα για να έρθουν πολλοί άνθρωποι να βάψουν το σπίτι. Βαριέμαι», λέει στο Architectural Digest με χιούμορ η ηθοποιός.

Το European style σπίτι της Nina Dobrev

Η Nina Dobrev δεν φοβάται το χρώμα μέσα στο σπίτι της. Αντιθέτως, το έχει επιλέξει κατά κόρον με το πράσινο της ελιάς και το μπλε να κυριαρχούν στους εσωτερικούς χώρους.

Ειδικότερα, τα ντουλάπια και οι πάγκοι της κουζίνας σε πράσινο της ελιάς, το μπλε μπάνιο και οι μπλε μαξιλάρες στις κρεβατοκάμαρες, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές επιρροές στα vintage πλακάκια, συνθέτουν μια… ονειρεμένη κατοικία, στην οποία σίγουρα θα ήθελες να ζεις.



Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις σπιθαμή προς σπιθαμή το ευρωπαϊκού στυλ σπίτι της Nina Dobrev; Check την gallery!