Η βίλα που γυρίστηκε το «House of Gucci» ενοικιάζεται μέσω Airbnb! Τι λες; Ετοιμάζεις βαλίτσες;

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η βίλα που γυρίστηκε το «House of Gucci» ενοικιάζεται μέσω Airbnb! Τι λες; Ετοιμάζεις βαλίτσες;

Η βίλα νοικιάζεται μέσω Airbnb και μπορεί να είναι διαθέσιμη σε έναν τυχερό που θα κάνει κράτηση για μία διανυκτέρευση στις 30 Μαρτίου 2022, έναντι του ποσού των 1.125 $. Ψήνεσαι;

Και αναρωτιέμαι: γιατί να πάει κανείς να δει το «House of Gucci» όταν μπορεί... να το ζήσει; Πέρα από κάθε αστείο, αν είσαι fan της ταινίας και λάτρης της ιταλικής κουλτούρας αλλά και της πόλης Komo (ναι αυτής της υπέροχης περιοχής μπροστά τη λίμνη) μπορείς τώρα να ζήσεις λίγο μέσα στη λάμψη της δυναστείας των Gucci!

Όχι, δεν είναι υπερβολές γιατί η ιταλική βίλα που παρουσιάζεται στην ταινία είναι πλέον διαθέσιμη προς ενοικίαση μέσω Airbnb. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου στο κτήμα δίπλα στη λίμνη Komo, μπορείς να ζήσεις σαν βασίλισσα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα και το μεγαλείο της ιταλικής χλιδής της δεκαετίας του '90.

Η κατοικία, γνωστή ως Villa Balbiano, απεικονίστηκε στην ταινία ως το σπίτι του Aldo Gucci, τον οποίο υποδύεται ο Al Pacino.

house of gucci lady gaga

House of Gucci: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την Patrizia Reggiani

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Lady Gaga ως Patrizia Reggiani και ο Adam Driver ως Maurizio Gucci. Στην πραγματικότητα, η Villa Balbiano χρονολογείται στα τέλη του 16ου αιώνα.



Ο καρδινάλιος Angelo Maria Durini, ο οποίος προήδρευσε του κτήματος τον 18ο αιώνα, φιλοξένησε σε αυτό περίφημα μέλη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και κατοίκους της υψηλής κοινωνίας για φεστιβάλ, συμπόσια και χορούς.


https://www.instagram.com/p/CV3WmUZP73l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ιδιοκτήτης της Villa Balbiano, ο Καρδινάλιος συγκέντρωσε μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης και έχτισε νέους χώρους, συμπεριλαμβανομένης μιας εκκλησίας, σε επιπλέον αγροτεμάχια που απέκτησε για την ιδιοκτησία.

Το σπίτι θα είναι διαθέσιμο σε έναν τυχερό που θα κάνει κράτηση για μία διανυκτέρευση στις 30 Μαρτίου 2022, έναντι του ποσού των 1.125 $. Η lλίστα για την κράτηση ανοίγει τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, στις 12 μ.μ. Τι λες; Μήπως είσαι εσύ η τυχερή;

Όσο για τη βίλα, θα μείνεις άφωνη από τις φωτογραφίες που θα δεις στη gallery που ακολουθεί...

Πηγή φωτογραφιών: myprivatevillas.com

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

House of Gucci: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν δεις τη νέα ταινία του Ridley Scott

House of Gucci: Η συγκλονιστική, πραγματική ιστορία πίσω από την ταινία