Η λίστα με τα 10 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να προετοιμάσεις το σπίτι σου για το ρεβεγιόν

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η λίστα με τα 10 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να προετοιμάσεις το σπίτι σου για το ρεβεγιόν

Σταματάμε την αντίστροφη μέτρηση και ετοιμαζόμαστε για το ρεβεγιόν μας!

Πότε ήταν Νοέμβρης και ετοιμαζόμασταν να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, πότε έφτασε η παραμονή των Χριστουγέννων, ούτε που το καταλάβαμε!

Το κύριο μέλημά μας είναι τώρα να ετοιμάσουμε το σπίτι (ναι, ξέρω πολύ καλά πως οι περισσότερες έχετε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες μέρες τώρα) για να υποδεχτούμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους και ν΄ απολαύσουμε μαζί τις πιο εορταστικές λιχουδιές.

Ακόμη κι αν σ' έχουν βρει σε μοναχικό mood αυτή την Πρωτοχρονιά, η μέρα χρειάζεται λαμπρότητα και χαρά! Δεν μας παίρνει από κάτω, δε λυπόμαστε, αντίθετα ερχόμαστε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε και γεμίζουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε!

CRACKERS XMAS

Τι; Δε θα φτιάξεις το πιο εύκολο και γευστικό γλυκό των Χριστουγέννων. Μπες εδώ να δεις τη συνταγή

Τι κι αν δουλεύουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή; Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να γιορτάσουμε αυτή τη σημαντική ημέρα του χρόνου. Μια μελέτη μάλιστα που έλαβε υπόψιν μαρτυρίες 2.000 ανθρώπων και πραγματοποιήθηκε από την B & Q, αποκάλυψε ότι τις εορταστικές ημέρες πολλοί σκέφτονται τι δουλείες πρέπει να κάνουν στο σπίτι ώστε να το βελτιώσουν. Το 80% αποκρίθηκαν πως σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν το σπασμένο κάθισμα τουαλέτας τους και να δημιουργήσουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Το 50% να φρεσκάρει τους τοίχους τους ενώ συνολικά κατά μέσο όρο όλοι είπαν πως ασχολούνται τουλάχιστον για 3 ώρες εκείνη την ημέρα με τη φροντίδα και τη διακόσμησή του σπιτιού τους. Περισσότεροι από τους μισούς απάντησαν πως είναι έτοιμοι να δώσουν στο σπίτι τους μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση προκειμένου οι καλεσμένοι τους να εντυπωσιαστούν.

porta decor 1

Τα Χριστούγεννα από την πόρτα φαίνονται! 10 ιδέες για να την κάνεις πιο festive από ποτέ

Ποια είναι όμως τα 10 πράγματα που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι την τελευταία στιγμή των γιορτών και πόσα από αυτά ασπάζεσαι κι εσύ;

1.Αγορά πρωτοχρονιάτικα δώρων

2. Καθαρισμός σαλονιού

3. Προετοιμασία φαγητού

4. Σχολαστικός καθαρισμός μπάνιου

5. Αγορά εορταστικών γλυκών

6. Σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι

7. Αγορά ενός εορταστικού στεφανιού για την πόρτα

8. Αγορά κρασιών και ποτών

9. Στολισμός κεριών στο τραπέζι

10. Alarm για επιβεβαίωση καλεσμένων

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Christmas trends 2021: 4 στυλ για να κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να ξεχωρίζει

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως