Christmas trends 2021: 4 στυλ για να κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να ξεχωρίζει

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Christmas trends 2021: 4 στυλ για να κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να ξεχωρίζει

Μετάτρεψε τον χώρο σου σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων και κάνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να κλέψει τις εντυπώσεις! 

Είναι το πολυαναμενόμενα απόλυτο τελετουργικό των γιορτών! Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου κλέβει τις εντυπώσεις αλλά και την καρδιά μας! Τίποτα δεν ξεπερνά τον ενθουσιασμό που έρχεται με την αναζήτηση των ιδανικών θεμάτων για τη διακόσμησή του! Τι μπάλες και ποια στολίδια θα διαλέξουμε, ποια χρώματα θα ταιριάξουν με το υπόλοιπο σύνολο και πού θα τοποθετηθεί για να ξεχωρίζει και να χαρίζει τη μαγεία των Χριστουγέννων; Ο στολισμός του σπιτιού (και κυρίως του δένρου) μας αποτελεί μια στιγμή ατέλειωτης εορταστικής χαράς.

Κάντο εικόνα: το έλατο, σε όλο του το μεγαλείο, να αναδύει τα άφθονα κλαδιά του σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι και τα στολίδια του να το ντύνουν υπέροχα για να εντυπωσιάζει όσο ποτέ άλλοτε! Μαγική στιγμή στον χρόνο...κάθε χρόνο...

balcony xristoygenna1

Διακόσμησε το μπαλκόνι σου χριστουγεννιάτικα και κάνε ακόμη και τους περαστικούς να ζηλέψουν

Αν φέτος νιώθεις πως θες ένα στολισμένο έλατο που πηγαίνει πέρα ​​από τον παραδοσιακό συνδυασμό του κόκκινου και του πράσινου, τα φετινά trends που κυριαρχούν θα σου δώσουν έμπνευση! Εστίασε στο στυλ που αναδεικνύει τα γούστα και τη δική σου προσωπικότητα και ξεκίνα να στολίζεις...

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου μπορεί να είναι ένα πολύ ωραίο θέμα συζήτησης κατά την επίσκεψη των φίλων και των συγγενών στο σπίτι σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που μαγευόμαστε από ένα υπέροχα διακοσμημένο έλατο που είναι εμπνευσμένο από ένα θέμα: δέντρα εμπνευσμένα από την άγρια ​​φύση, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά για ένα χαλαρό, rustic σχέδιο, μέχρι μεγάλα και τολμηρά στολίδια που σε βάζουν με τη λάμψη τους στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την εκκεντρικότητά τους.

Αν βαρέθηκες τα κλασικά σου έχω τα νέα... 4 στυλ διακόσμησης δέντρων που φέτος κάνουν την εμφάνισή τους και εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία τους...

1. Ιαπωνική ηρεμία


https://www.instagram.com/p/CWX3FhOsVnu

Αυτή η υβριδική τάση διακόσμησης συνδυάζει τη μοντέρνα απλότητα της σκανδιναβικής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με τη διαχρονική κομψότητα μιας ιαπωνικής αισθητικής, δημιουργώντας ένα χαλαρό στυλ με ρίζες στην αυθεντικότητα και τη φύση. Αυτό δεν είναι μια τάση εσωτερικού χώρου, είναι περισσότερο μια φιλοσοφία στυλ, με έμφαση στις πρώτες ύλες και στα απλά, φυσικά στοιχεία και χρώματα. Καθαρή και μινιμαλιστική αλλά ταυτόχρονα ζεστή, αυτή η τάση προάγει την ουδέτερη παλέτα των σιωπηρών χρωμάτων και των φυσικών αποχρώσεων με τα κρεμ έως το βαθύ μπεζ, νότες του γκρι και του μαύρου.

2. Η μαγεία της... γοργόνας

mermaid2

Κάνε μια «elegant βουτιά» σ' ένα παιχνιδιάρικο χριστουγεννιάτικο θέμα διακόσμησης εμπνευσμένο από έναν ευφάνταστο υποβρύχιο κόσμο. Κοχύλια και πολύτιμοι λίθοι επιπλέουν ανάμεσα σε φιλικούς υδρόβιους χαρακτήρες και κομψές απαστράπτουσες μεδουσες για να δημιουργήσουν μια αιθέρια, μαγεμένη εμφάνιση που μαγεύει όλες τις ηλικίες. Τα φυσικά μοτίβα που βρίσκονται στην κυματιστή άμμο του ωκεανού, τους αλμυρούς βράχους και τα θαλάσσια πλάσματα εμπνέουν αυτό το στυλ. Οι τόνοι του ροζ και το μπλε της θάλασσας αιχμαλωτίζουν την ακτή τη μαγική στιγμή αμέσως μετά τη δύση του ήλιου.

3. Βόλτα στον Μαξιμαλισμός

maximalismos

Οι εξωστρεφείς χαίρονται. Τα μεγάλα στολίδια σε έντονα χρώματα απαιτούν όλη την προσοχή με μια τόσο τολμηρή σύγχρονη στάση. Οι κανόνες είναι... πώς δεν υπάρχουν κανόνες: όσο μεγαλύτερη, πιο φωτεινή και πιο μεγάλη σύγκρουση χρωμάτων, τόσο το καλύτερο. Για επιπλέον fun αποτέλεσμα, επίλεξε ένα χρωματιστό δέντρο. More is more αυτή τη σεζόν, προσκαλώντας χρώμα και διασκέδαση στο σπίτι σου.

4. All time classic rustic

rustic

Καλωσόρισε αυτή τη ζεστασία που δεν μπορεί να φύγει όσα trends κι αν περάσουν! Πρόσθεσε πρασινάδα και κουκουνάρια για να κάνει ακόμα μεγαλύτερη την αίσθηση θαλπωρής. Εμπνευσμένο από μια βόλτα στο δάσος την αυγή, με μια χειμερινή χρωματική παλέτα νωρίς το πρωί από σκούρες πράσινες και γήινες νότες.

Κεντρική φωτογραφία: @christmastime37

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

20 στολισμένα δωμάτια που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από το χωριό του Άι Βασίλη

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως