Η Brooke Shields πουλά το σπίτι της στο L.A με την καταπληκτική θέα στο φαράγγι - Ψήνεσαι;

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Brooke Shields πουλά το σπίτι της στο L.A με την καταπληκτική θέα στο φαράγγι - Ψήνεσαι;

Η rustic κατοικία που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη φύση, αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για ηρεμία και χαλάρωση!

Η Brooke Shields φαίνεται πως μόλις αποχωρίστηκε το σπίτι της στο Pacific Palisades στο Λος Άντζελες που είχε αποκτήσει το 1989. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη Γαλάζια Λίμνη αγόρασε αρχικά το σπίτι για 3,24 εκατομμύρια δολάρια -τιμή ευκαιρίας για εκείνη την εποχή - λίγα χρόνια μετά τις εμβληματικές εμφανίσεις της στο εξώφυλλο της Vogue-.

Ποιος είναι όμως ο τυχερός νέος αγοραστής του σπιτιού;

Όπως όλα δείχνουν ο ηθοποιός Sam Page και η σύζυγός του, Cassidy Elliott, κατάφεραν να διαπραγματευτούν την τιμή του πραγματικά εκπληκτικού ακινήτου, μια μείωση σχεδόν 600.000 δολαρίων, και τελικά έδωσαν τα χέρια στα 7,4 εκατομμύρια δολάρια.

sampage

Η κατοικία με τα 5 υπνοδωμάτια και τα 6 μπάνια είχε βγει στην αγορά προς πώληση από το 2015. Το ακίνητο των 1.600 μέτρων (δεν το λες και μικρό) βρίσκεται σε ένα απομονωμένο φαράγγι στην Άνω Ριβιέρα και προσφέρει θέα στο φαράγγι και στο βουνό. Το «ήσυχο καταφύγιο» της ηθοποιού, περιλαμβάνει έναν περιφραγμένο ιδιωτικό δρόμο, ένα διώροφο φουαγιέ χωρίς τοίχους μόνο παράθυρα με θέα την εκπληκτική φύση που κόβει την ανάσα.

paltrow spirti6

Το σπίτι της Gwyneth Paltrow στο Montecito αποτελεί ένα παράθυρο στο wellbeing

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη Brooke Shields ν΄ ανεβάζει video από το σπίτι της. Στην πραγματικότητα ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από αυτό το εκπληκτικό σπίτι, που όσες φορές κι αν το δούμε, δεν χορταίνουμε τη θέα αλλά και τη rustic διακόσμησή του.


https://www.instagram.com/reel/CaKto1tj66d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κύρια σουίτα στον τρίτο όροφο διαθέτει γραφείο, καθιστικό, τζάκι, μπαλκόνι και σάουνα. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πολλά καταστρώματα που περιλαμβάνουν μια τραπεζαρία και χώρο για μπάρμπεκιου, πισίνα και spa. H real estate εταιρία που ανέλαβε την αγοραπωλησία δήλωσε στην New York Post: «Το σπίτι έχει τον δικό του χαρακτήρα και προσφέρει μερικές από τις καλύτερες απόψεις του φαραγγιού που επεκτείνονται μέχρι το Getty.Το ιδιωτικό κτήμα είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα υπέροχο οικογενειακό σπίτι που θα προσφέρει πολλές υπέροχες αναμνήσεις στους νέους αγοραστές».


https://www.instagram.com/reel/CZXPOl9DiYY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτωχά για να αποκαλύψουν τη μαγεία του σπιτιού, κάνε μια παύση και χάζεψέ το στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: