Το σπίτι της Gwyneth Paltrow στο Montecito αποτελεί ένα παράθυρο στο wellbeing

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το σπίτι της Gwyneth Paltrow στο Montecito αποτελεί ένα παράθυρο στο wellbeing

Η διάσημη ηθοποιός άνοιξε την zen έπαυλή της στο αμερικάνικο περιοδικό Αrchitectural digest και μας άφησε να ταξιδεύουμε στον παράδεισό της, έστω και μέσα από φωτογραφίες αλλά και ένα video που είναι απλά μαγικό!

Αποτελεί την ιέρεια του wellbeing. Η Gwyneth Paltrow δεν θα μπορούσε να μην έχει σχεδιάσει ένα σπίτι μέσα στο οποίο να μπορεί κανείς να διώχνει τις έγνοιες και το άγχος. Μαζί με τον σύζυγό της, τον συγγραφέα-παραγωγό Brad Falchuk, έχει δημιουργήσει μια όαση που αποτυπώνει την ηρεμία και τη χαλάρωση.

Ένα είναι βέβαιο για το σπίτι της ηθοποιού στο Montecito: ότι δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ με την αισθητική και την θετική του αύρα. Όλα όσα πρεσβεύει η ηθοποιός και ιδρύτρια της Goop διέπουν το luxury καταφύγιό της. Υπάρχουν πολλά στοιχεία ειδικά σχεδιασμένα που γεμίζουν ενέργεια το μυαλό, το σώμα και την ψυχή, τυχαίνει να είναι όμως πολύ πιο διακριτικά! Τα πάντα κινούνται σε λευκά μοτίβα που καταφέρνουν να γεμίζουν φως και καλή ενέργεια τους ιδιοκτήτες του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο σπίτι της ηθοποιού.

adele spiti

Το σπίτι της Adele στο Los Angeles αποτελεί την επιτομή του English style

Ιδιαίτερα αξεσουάρ, μια κρεμαστή κούνια στην οποία μπορείς ακόμη και να ξαπλώσεις, spa χώρος για ευεξία και χαλάρωση, πισίνα στο εξωτερικό τμήμα της έπαυλης και μια κουζίνα στην οποία χαίρεσαι να μαγειρεύεις (ναι, αυτά τα λευκά στοιχεία και οι αποθηκευτικοί χώροι που φτάνουν στο ταβάνι, κάνουν τον χώρο καταπληκτικό).

'Ενα πλήθος από κομψά κατασκευασμένα έργα τέχνης με πραγματικά αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες αντιπροσωπεύουν μια λεπτή ερμηνεία της ευεξίας μέσα από τον σχεδιασμό.


https://www.instagram.com/p/CZec6fMgSuF

«Πάντα η Σάντα Μπάρμπαρα με έλκει. Ακόμη και όταν ζούσα στο Λονδίνο, πηγαίναμε τα παιδιά εκεί για διακοπές. Ήταν το γλυκό μας στολίδι μιας απόδρασης στις ΗΠΑ», λέει η ηθοποιός στο Αrchitectural digest. Σε μια επίσκεψη το 2015, η Paltrow ανακάλυψε αυτό το οικόπεδο που βρίσκονταν τότε προς πώληση. Σκέφτηκε πως είχε τεράστιες δυνατότητες προς αξιοποίηση. «Υπήρχαν άγρια ​​ζώα που ζούσαν εκεί και σμήνη από ζωύφια, αλλά ερωτεύτηκα τη γη και τη θέα», πρόσθεσε. Και κάπως έτσι, όπως λέει, ξεκίνησε να εκπληρώνει το όνειρό της: να χτίσει το πρώτο της σπίτι. «Αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο ενός μακροχρόνιου και επίπονου ταξιδιού», σημειώνει ειρωνικά, αναφέροντας τις πολλές τεχνικές πολυπλοκότητες, τις απρόβλεπτες αναποδιές και τα υπαρξιακά προβλήματα που αναπόφευκτα προκύπτουν στη διαδικασία της οικοδόμησης.

Η διάσημη ηθοποιός άνοιξε την zen έπαυλή της στο αμερικάνικο περιοδικό Αrchitectural digest και μας άφησε να ταξιδεύουμε στον παράδεισό της, έστω μέσα από φωτογραφίες αλλά και αυτό το video...



Images: architecturaldigest.com, Photography:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σπίτι της Alicia Keys μοιάζει με mall και έχει θέα στον Ειρηνικό ωκεανό

Το wow σπίτι με τα 10 μπάνια όπου περνά την καραντίνα η Angelina Jolie