Ο οδηγός που θα σε εμπνεύσει να ανανεώσεις το σπίτι σου με χρώματα, στυλ και νέα σχέδια

Ο οδηγός που θα σε εμπνεύσει να ανανεώσεις το σπίτι σου με χρώματα, στυλ και νέα σχέδια

Για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε αυτό που πάντα ονειρευόσουν!

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης και το σπίτι σου είναι ο ιδανικός χώρος για να δημιουργήσεις ένα νέο περιβάλλον, με απλές κινήσεις και πινελιές σε κάθε επίπεδο. Από την κρεβατοκάμαρα μέχρι το σαλόνι και από το μπάνιο μέχρι την κουζίνα, τα νέα υφάσματα στις επιλογές σου θα δώσουν νέο αέρα στο σπίτι σου, νέο αέρα στην καθημερινότητά σου και πάνω από όλα, στη διάθεσή σου! Μικρά αντικείμενα, διακοσμητικά ή και απολύτως χρηστικά θα ολοκληρώσουν την εικόνα για ένα αποτέλεσμα με στυλ, χρώμα, νέα σχέδια και μοντέρνα εμφάνιση.

Το «μυστικό» για να επιτύχεις ένα αποτέλεσμα που όχι μόνο θα σε ικανοποιεί, αλλά θα σε ενθουσιάσει για το ανανεωμένο σου περιβάλλον, είναι να βρεις αυτό που θα σε εμπνεύσει και θα προχωρήσεις σε αλλαγές ουσιώδεις και ταυτόχρονα εντυπωσιακές. Πάρε τον χρόνο σου, λοιπόν και σκέψου τι είναι αυτό που αλλάζει στη ζωή σου την άνοιξη, που ο καιρός ζεσταίνει, η διάρκεια της ημέρας μεγαλώνει και το φως πλημμυρίζει τους χώρους του σπιτιού σου. Κλείσε τα μάτια και οραματίσου τις αλλαγές που θα ήθελες να κάνεις πραγματικότητα. Περιηγήσου στη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2022 για να γεμίσεις έμπνευση και να δημιουργήσεις όλα όσα επιθυμείς.

deco2.jpg

Well being τρόπος ζωής και eco friendly επιλογές

Υπό τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, είναι ζητούμενο το σπίτι σου να είναι ένας χώρος που θα σου υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα του well being ως τρόπου ζωής, ταυτόχρονα με τις eco friendly επιλογές, που βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο παγκοσμίως. Σύμμαχοί σου στην προσπάθεια αυτή είναι τα μαλακά υφάσματα, η ποιότητα της υφής και η απαλότητα στην αφή που προσφέρουν άνεση αλλά και επαφή με τη φύση. Η άνοιξη άλλωστε είναι η εποχή που η φύση γιορτάζει κι εσύ θέλεις να την εντάξεις στον χώρο σου με τον πιο ταιριαστό τρόπο.

Οι επιλογές NEF NEF σε υλικά, μοτίβα, αποχρώσεις και eco friendly αντικείμενα διασφαλίζουν τα ζητούμενα και σε βοηθούν να ακολουθήσεις ή και να δημιουργήσεις η ίδια ελεύθερους συνδυασμούς σε χρώματα, φόρμες, αντικείμενα και στυλ, ώστε να εκφράσεις ανεμπόδιστα την προσωπικότητά σου, το γούστο σου και τις επιθυμίες σου. Αξίζει να θυμάσαι πως είναι οι ατέλειες που εκφράζουν ζωή, συνυφασμένες με τη wabi sabi αισθητική και οι οποίες τώρα πρωταγωνιστούν. Στη συλλογή NEF-NEF για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2022, οι διεθνείς τάσεις και οι ελληνικές ιδιαίτερες συνθήκες με το άπλετο φως, την ομορφιά του τοπίου, τις μεσογειακές αποχρώσεις και υφές, συνδυάζονται άψογα για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις το καλύτερο για το σπίτι σου.

deco3.jpg

Χρώματα, σχέδια και υφάσματα για το δικό σου ξεχωριστό ύφος

Τα προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά αντικείμενα στο σπίτι σου, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου, μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά – όπως ακριβώς και τα χρώματα, τα σχέδια και τα υφάσματα που θα επιλέξεις. Ανοιξιάτικα σεντόνια και κουβερλί για την κρεβατοκάμαρά σου, πετσέτες και deco πινελιές για το μπάνιο ή τον διάδρομο του σπιτιού σου, αρωματικά που ευωδιάζουν άνοιξη για το σαλόνι σου, μαζί με νέα μαξιλάρια για τον καναπέ σου, αλλά και τραπεζομάντηλα που αναδεικνύουν την κουζίνα σου, μπορούν να δημιουργήσουν τον νέο χώρο που ονειρεύεσαι. Πράσινο, βιολετί, κίτρινο, αλλά και γήινες, ζεστές αποχρώσεις, όπως η terracotta και η ώχρα, κυριαρχούν σε υφάσματα και σε λευκά είδη για να σε εμπνεύσουν να προχωρήσεις σε όλες τις αλλαγές που επιθυμείς. Όλα τα νέα υφάσματα είναι απολύτως φιλικά στο δέρμα, φτιαγμένα για να αγκαλιάζουν τις αισθήσεις και να προσφέρουν εσωτερική ηρεμία και χαλάρωση.

deco4.jpg

Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2022 είναι, εξάλλου, πλούσια όχι μόνο σε χρώματα, αλλά και σε σχέδια, μοτίβα και υφάσματα για να προωθεί το προσωπικό σου στυλ, αξιοποιώντας τα φυσικά υλικά. Έτσι, με τις επιλογές σου, μεταφέρεις τη φυσική γαλήνη στην ατμόσφαιρα, μαζί με τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ανάγκη για μια ζωή πιο κοντά στη φύση. Μπορείς να επιλέξεις από τις διαφορετικές συλλογές της NEF-NEF:

  • Η Blue, εκφράζει το θέρος, το ελληνικό ανάλαφρο και ανεπιτήδευτο ελληνικό καλοκαίρι, με μπλε του τζιν, το ανοιχτό γαλάζιο και τον pop συνδυασμό λευκού και τυρκουάζ, με έθνικ μοτίβα
  • Η Elements, είναι η σειρά των 300 κλωστών με φίνο βαμβακερό σατέν, πολυτελή αίσθηση και minimal σε σχέδια, σε sensual αποχρώσεις
  • Η Smart, με σύνθεση από 100% βαμβάκι, αποπνέει φρεσκάδα και προβάλλει το νέο, μιλώντας μας για easy living
  • Η Premium, με τη πολυτελή ύφανση 100% πενιέ βαμβακοσατέν 210 κλωστών, είναι η έκφραση του κλασικού, δοσμένου με μοντέρνα ματιά.
deco5.jpg

Τώρα η επιλογή είναι στο χέρι σου: Με έμπνευση από τη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring-Summer 2022 μπορείς να ανανεώσεις όλο το σπίτι σου, δίνοντάς του ανοιξιάτικο στυλ, ενσωματώνοντας στα χρώματα, τα υφάσματα, τα μοτίβα και τα σχέδια τη δική σου φιλοσοφία ζωής. Για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε αυτό που πάντα ονειρευόσουν!