Στο σπίτι της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά τα θετικά vibes είναι αυτονόητα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο σπίτι της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά τα θετικά vibes είναι αυτονόητα

Μια ματιά στο cozy & stylish διαμέρισμα πριν υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας. 

H Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, που δεν διστάζει να μοιράζει τα θετικά της vibes και στο Instagram. Πρόσφατα μάλιστα ξάφνιασαν ευχάριστα τους πάντες αφού ανακοίνωσαν πως σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους, έχουν ήδη έναν γλυκύτατο γιο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους στο οποίο περνούν πολύ χρόνο με τον 4χρονο Χάρη.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Το σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία είναι από εκείνα που αγαπούσες

Το σπίτι Μακαλιά-Ψυχράμη μάς δίνει έμπνευση σε θέματα deco

Αν κρίνουμε από τα post τους, το ζευγάρι διαθέτει υψηλή αισθητική και έχει δημιουργήσει ένα άνετο, cozy και φωτεινό σπίτι. Η διακόσμηση του χώρου είναι απλή, σύγχρονη αλλά απόλυτα διαχρονική. Στο σπίτι τους πρωταγωνιστούν οι γήινοι τόνοι με το μπεζ και το γκρι χρώμα να κάνουν έντονη την παρουσία τους.

makalias16.jpg

Οι μοντέρνες πινελιές απαρτίζονται από μερικούς ιδιαίτερους πίνακες, κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες, λαμπάκια και φωτιστικά. Μεγάλοι αναπαυτικοί καναπέδες σε λευκό χρώμα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη ζεστή ατμόσφαιρα και αποτελούν αγαπημένο σημείο ξεκούρασης για όλη την οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CUvbKu6gPgI

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς φροντίζουν τη φυσική τους κατάσταση γι' αυτό διαθέτουν δωμάτιο με όργανα αερόβιας γυμναστικής, στο οποίο έχουν ποζάρει αρκετές φορές. Τέλος, η μεγάλη, φωτεινή βεράντα του σπιτιού ενδείκνυται για Κυριακάτικα brunch ή οικογενειακά τραπέζια με φίλους.

Eν μέσω καραντίνας το διάσημο ζευγάρι «άνοιξε το σπίτι του» στη νέα διαδικτυακή εκπομπή του Χρήστου Ανθόπουλου στο YouTube με τίτλο «Μπαίνουμεεεεε σπίτι». Η Αντιγόνη και ο Δημήτρης μας έδωσαν μια μικρή γεύση από τον χώρο τους, δείχνοντάς μας αρκετά σημεία του μοντέρνου διαμερίσματός τους.

Πηγή κεντρικής: antigoni_psichrami

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του διάσημου ζευγαριού.