Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη ζουν το δικό τους Survivor στο σπίτι τους στα Μελίσσια

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη ζουν το δικό τους Survivor στο σπίτι τους στα Μελίσσια
Instagram

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του κατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι στα Βόρεια προάστια.

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι τον τελευταίο χρόνο ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς τον Μάρτιο του 2021 υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το ερωτευμένο ζευγάρι συγκατοικεί σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Μελίσσια.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής βρισκόταν τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο λόγω των γυρισμάτων του Survivor, ωστόσο επιστρέφει από στιγμή σε στιγμή στην Ελλάδα. Ο τραγουδιστής-παρουσιαστής γύρισε στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης.

Το σπίτι του Γιώργου Λιανού στα Μελίσσια δεν έχει τίποτα να ζηλέψει

O Γιώργος Λιανός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει αναρτήσεις μέσα από το σπίτι του στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και μέσα από τα post του μας έχει δώσει μία μικρή γεύση από το σύγχρονο σπίτι του στα Μελίσσια.

https://www.instagram.com/p/Bqfc2f8FUgb

Η κατοικία του παρουσιαστή είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη και διαθέτει αρκετά δωμάτια. Η κουζίνα έχει ξύλινα ντουλάπια και έπιπλα σε αποχρώσεις του λευκού. Ο Γιώργος Λιανός έχει δημοσιεύει κατά καιρούς στιγμιότυπα από τις μαγειρικές του προσπάθειες, εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους του.

Το σαλόνι είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους του σπιτιού, με το επιβλητικό τζάκι να μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών. Ο μεγάλος καναπές σε floral print αποτελεί αγαπημένο σημείο χαλάρωσης τόσο του παρουσιαστή αλλά και των παιδιών του.

https://www.instagram.com/p/CG4qIVcFZgQ

Αρκετοί χρωματιστοί πίνακες κοσμούν το σαλόνι και τον διάδρομο, δίνοντας pop διάθεση στον χώρο. Οι αγαπημένες κιθάρες του Γιώργου Λιανού έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στον τοίχο ενός δωματίου, που είναι το «ησυχαστήριο» του τραγουδιστή.

Το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου στο Πανόραμα Βούλας είναι ανεπανάληπτο όπως ο έρωτάς της με τον Τόλη

https://www.instagram.com/p/B-H0qVvljax

Πηγή κεντρικής: giorgoslianoss

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του διάσημου παρουσιαστή.