Λευτέρης Πετρούνιας & Βασιλική Μιλλούση ζουν σε μία υπέροχη μεζονέτα που μοιάζει με γυμναστήριο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λευτέρης Πετρούνιας & Βασιλική Μιλλούση ζουν σε μία υπέροχη μεζονέτα που μοιάζει με γυμναστήριο

Το σπίτι τους είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε οι κόρες τους να μπορούν να παίζουν άφοβα αλλά και να έρθουν σε επαφή με την παιδεία του αθλητισμού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Ελληνικά νησιά. Ο ολυμπιονίκης των κρίκων και η κορυφαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έχουν δημιουργήσει μία αξιοζήλευτη οικογένεια και η έλευση των δύο κοριτσιών τους (Σοφία και Ελένη) έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Το σπίτι τους είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε οι κόρες τους να μπορούν να παίζουν άφοβα αλλά και να έρθουν σε επαφή με την παιδεία του αθλητισμού. Το ζευγάρι μετακόμισε στο συγκεκριμένο χώρο πριν από περίπου δύο χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει υλικό στα social media από την καθημερινότητά τους.

Το cozy σπίτι του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

To ξύλινο πάτωμα, το τζάκι, τα χρωματιστά μαξιλάρια και τα ιδιαίτερα χαλιά κοσμούν το σαλόνι ενώ το σπίτι διαθέτει όλα τα απαραίτητα items τα οποία χρησιμοποιεί η διάσημη αθλήτρια για την γυμναστική της. Αν ακολουθείς την Βασιλική Μιλλούση στο Instagram, έχεις την ευκαιρία να δεις αρκετά αγαπημένα spots του σπιτιού.

Οι δύο αγαπημένοι αθλητές περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι με τις κόρες τους όπου και χαλαρώνουν από την απαιτητική καθημερινότητα και απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/B-g39BopDKd

Οι τοίχοι είναι σε τόνους του λευκού ενώ σε αρκετά σημεία βλέπουμε μερικά εντυπωσιακά κάδρα. Ο μεγάλος γκρι καναπές δεσπόζει στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Βασιλική Μιλλούση κάνει συχνά διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.

https://www.instagram.com/p/CJTdb55Dr-3

Στα δωμάτια των παιδιών τους πρωταγωνιστούν οι οι ξύλινες κούνιες, τα αποθηκευτικά έπιπλα και πολλά girly παιχνίδια. Οι ταπετσαρίες χαρίζουν ζεστασιά στον χώρο, ενώ το τζάκι από μαύρο μάρμαρο στο κέντρο του σαλονιού δίνει ένα luxury twist. H κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού είναι σε λευκό-μπλε χρώμα για να δημιουργεί αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Μάλιστα, οι δύο αθλητές δεν θα μπορούσαν να μην έχουν μετατρέψει τον χώρο τους καταλλήλως έτσι ώστε να γυμνάζονται όπως έχουμε δει και σε αρκετά πλάνα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: vasilikimillousi