Το boho σπίτι του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα θα το λατρέψεις από την πρώτη στιγμή

Το boho σπίτι του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα θα το λατρέψεις από την πρώτη στιγμή

Στην καρδιά της Αθήνας στην Ακαδημία Πλάτωνος, σε μία μοντέρνα πολυκατοικία αυτό το διαμέρισμα έχει γίνει για τον Γιώργο Χρανιώτη, την σύζυγο και τον γιο τους, το μικρό τους βασίλειο. 

Πριν από μία δεκαετία η πολυκατοικία που μένει ο Γιώργος Χρανιώτης μαζί με την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και τον γιο τους Αλέξανδρο, είχε χαρακτηριστεί η πολυκατοικία των ηθοποιών. Ένα νεόδμητο κτίριο με κοινόχρηστη πισίνα στην οροφή, στο οποίο έμεναν μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Λέχου, ο Αντώνης Λουδάρος αλλά και ο Μηνάς Χατζησάββας. Κάποιοι αναχώρησαν, αλλά ο Γιώργος παρέμεινε. Η boho αισθητική του διαμερίσματος, το κάνει ξεχωριστό.

Με μοντέρνα αισθητική

«Βασιλιάς» σε αυτό το σπίτι τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο γιος τους Αλέξανδρος, ο οποίος λατρεύει να παίζει στο σαλόνι του σπιτιού, αλλά και στο υπέροχης αισθητικής δωμάτιο που του ετοίμασαν οι γονείς του, λίγο πριν γεννηθεί. Πραγματικά πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο, ακόμη και στα χρηστικά παιχνίδια που έχουν επιλεγεί, είτε ως διακοσμητικά είτε για να τα χρησιμοποιεί ο μικρός.

Γιώργος Χρανιώτης: «Το 'εγώ' μου πέρασε σε δεύτερη μοίρα όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος»

https://www.instagram.com/p/CV7d1QIogff

Στο φωτεινό σαλόνι με θέα όλη την Αθήνα, κυριαρχεί το ανοιχτόχρωμο ξύλο, τα επιτοίχια μοντέρνα ράφια αλλά και οι πίνακες ζωγραφικής και τα σκίτσα. Ψάθινα πουφ και φυτά εσωτερικού χώρου μαζί με την μοντέρνες γραμμές στα έπιπλα χαρίζουν ζεστασιά στον χώρο και μία μοντέρνα boho αισθητική όπου τίποτε δεν είναι περιττό. Ο κεντρικός γωνιακός καναπές του σαλονιού είναι άνετος και κομψός.

1660159334381-222173675-chraniotispiti11.jpg

Κάποιοι ενδιάμεσοι τοίχοι έχουν βαφτεί σε γαλάζιο χρώμα ενώ το γκρίζο μαζί με τον γρανίτη, είναι τα χρώματα στο μπάνιο και στους βοηθητικούς χώρους και στο γραφείο της Γεωργίας και του Γιώργου γεμάτο από βιβλία και cd τοποθετημένα με ακρίβεια, όπως και τα κάδρα στους τοίχους.

Το μεγάλο ξύλινο πάσο στην κουζίνα λειτουργεί και ως τραπέζι και χωρίζει τον χώρο από το σαλόνι με την μεγάλη μπαλκονόπορτα. Τα πλακάκια στους τοίχους έχουν ένα έντονο σχέδιο σε πορτοκαλί χρώμα, ενώ εντυπωσιάζουν τα δύο ψάθινα φωτιστικά οροφής.

https://www.instagram.com/p/CW25I1EoXt2

Το να πίνεις τον καφέ σου στην βεράντα με θέα όλη την Αθήνα το πρωί, αν μη τι άλλο σου δίνει μεγάλη ενέργεια. Σε αυτά τα δύο δωμάτια, η οικογένεια περνά τον περισσότερο χρόνο της.

chraniotisveranda.jpg

Σε αυτό το σπίτι η οικογένεια περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας και ο ηθοποιός και πια σύζυγος και μπαμπάς, έχει γίνει πραγματικά σπιτόγατος. Την περίοδο της πανδημίας μαζί με την σύζυγό του αποφάσισαν μάλιστα να εκμεταλλευτούν κάθε πλευρά του σπιτιού για να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους. Με χιούμορ και καλή διάθεση.

https://www.instagram.com/p/B6vlXBPFjmX

Είναι ένα σπίτι γεμάτο χαρά και αυτό φαίνεται και σε κάθε ανάρτηση των δύο γονιών.

https://www.instagram.com/p/CO0nyWAFYzR

Δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί τα σημεία του σπιτιού που το κάνουν ξεχωριστό.