Το σπίτι της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι γεμάτο παιχνίδια και τη διακόσμηση υπογράφουν οι κόρες της

Το σπίτι της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι γεμάτο παιχνίδια και τη διακόσμηση υπογράφουν οι κόρες της

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα κάνει πολλές γυναίκες να ταυτιστούνε. Ξεκάθαρα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα μία εντυπωσιακή ταλαντούχα γυναίκα αλλά και το κορίτσι της διπλανής πόρτας και της μικρής οθόνης. Η τελευταία ποτέ δεν «κατάφερε» να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τις τηλεθεάτριες, μιας και πάντα η δημοσιογράφος παρέμενε το ίδιο προσιτή, αληθινή και down to earth.

Αν εξαιρέσουμε τη μία χρονιά που βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα της Δανάης Μπάρκα και του «Πάμε Δανάη!», η τηλεοπτική της πορεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/CfeJQn7Ndu8

Στην προσωπική της ζωή, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον σύζυγό της Νικόλα Φαράκλα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο. Είχε προηγηθεί η πρόταση γάμου στο Παρίσι, όταν την ρώτησε «θες να με παντρευτείς;» για να λάβει την πολυπόθητη θετική απάντηση.

Μιλώντας για τον γάμο τους, είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό People: «Ο Νικόλας το ήθελε περισσότερο από εμένα. Δεν θα προχωρούσε σε γάμο, αν δεν ήθελε να κάνει οικογένεια. Εγώ δεν έλεγα «όχι», αλλά δεν ήμουν και φανατική. Και γι’ αυτό ήρθε, δεν είχαμε άγχος να μείνω έγκυος».

Οι δυο τους έχουν έκτοτε αποκτήσει δύο κόρες, την επτάχρονη Ισαβέλλα και την πεντάχρονη Βικτώρια, που ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η ευτυχία αυτή στεγάζεται σε ένα «άναρχο» σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, άνευ σαλονιού (με την τυπική έννοια της λέξης), στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζουν τα παιχνίδια. Κατά καιρούς, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει μοιραστεί πλάνα από αυτό στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.΄

«Ο άντρας μου είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό. Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου», είχε πει στο ΟΚ!.

Ας δούμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες από το σπίτι τους στα Νότια Προάστια:

https://www.instagram.com/p/CgDAmT2tjUp
https://www.instagram.com/p/CdN1pT5vXje
https://www.instagram.com/p/Cb75X4vMGOD
https://www.instagram.com/p/CbZl07zNNZo
https://www.instagram.com/p/CWiyhE-gI5Y
https://www.instagram.com/p/CSHoDNaiuN3
https://www.instagram.com/p/CG-em3OlW-Y

«Αν τώρα γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ίσως να ζούσα τη δεκαετία των 20-30 λιγότερο «ενήλικα». Επειδή εργαζόμουν full time από τα 19 μου και παράλληλα ήμουν σχεσάκιας, νιώθω ότι ζούσα μια πολύ ενήλικη ζωή, ενώ εκείνα ήταν τα χρόνια που θα έπρεπε να κάνω και μια σαχλαμάρα παραπάνω. Είχα μια πολύ προγραμματισμένη στάση απέναντι στη ζωή. Δεν έκανα αρκετά ταξίδια, δεν πήρα έναν σάκο να βάλω μέσα δυο ρούχα και να πάω σε ένα νησί όπου θα μου τέλειωναν τα λεφτά αλλά θα συνέχιζα τις διακοπές μου, δεν έζησα ξενύχτια από αυτά που ξυπνάς την επόμενη μέρα και δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι. Ήμουν πολύ φρόνιμη», είχε πει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!

https://www.instagram.com/p/CL9HMmylEeF

«Με τον Νικόλα, τον άντρα μου, γνωριστήκαμε στα περιοδικά, καθώς είναι γραφίστας. Στις αρχές λάμβανα αρκετά αρνητικά σχόλια, θυμάμαι, για παράδειγμα, ότι με είχαν σταυρώσει όταν είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με τα παιδιά μου, που έπαιζαν σε μια ταβέρνα και τα είχαν κάνει όλα χάλια. Εγώ το είχα ανεβάσει ως κάτι πολύ πραγματικό, το οποίο έβλεπα ότι συμβαίνει και στα διπλανά τραπέζια και φυσικά το έχω κάνει και εγώ η ίδια ως παιδί. Και για κάποιον λόγο τότε όλοι θυμήθηκαν ότι εγώ δεν είμαι καλή μητέρα, δεν τους έχω μάθει τρόπους κ.ο.κ. Με σταύρωσαν για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μου. Αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να απαντήσω γιατί υπήρχαν τόσες άλλες αληθινές και ειλικρινείς μαμάδες, οι οποίες με υπερασπίσθηκαν χωρίς καν να το ζητήσω».

https://www.instagram.com/p/CL4uOD8FTWO

«Θέλω, όπως κάθε γονιός, να είναι ευτυχισμένες. Το μόνο που εύχομαι είναι η ευτυχία τους ποτέ να μην επιβαρύνει κάποιον άλλο», είχε πει χαρακτηριστικά για τη Βικτώρια και την Ισαβέλλα στο ίδιο περιοδικό.

«Συνέχεια επισημαίνω στα παιδιά μου να μην κρίνουν και να προσπαθούν να καταλαβαίνουν τον κάθε άνθρωπο όταν σφάλλει. Ήταν κάτι που δεν το έκανα και ακόμα παλεύω να βελτιωθώ. Μικρότερη ήμουν πολύ αυστηρή – και με τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Αυτό δεν βοηθάει κανέναν, αντιθέτως μας εγκλωβίζει όλους. Προσπαθώ να τους μάθω ότι υπάρχει χώρος για να συνυπάρχουμε όλοι και ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στις επιλογές του, τα σωστά του και τα λάθη του. Να μην είναι αυστηρές, να καταλαβαίνουν, να συγχωρούν, να συναισθάνονται».

https://www.instagram.com/p/CJRgZVUlz4J

Τέλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κατάφερε για ακόμη μια φορά να «αγγίξει» με τα λόγια της κάθε εργαζόμενη (και μη) μητέρα, με όσα είπε στο sugarfreepress.gr:

«Δεν τα προλαβαίνω όλα, τα κουτσό-προλαβαίνω. Ή τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι τον περισσότερο καιρό. Ωστόσο όλες αυτές οι ιδιότητες με γεμίζουν χαρά, όποτε δεν θα ήθελα να εγκαταλείψω κάποια για να… αριστεύσω σε κάποια άλλη. Εννοείται πως έχω τύψεις και νιώθω πως είμαι σε όλα σχετικά μέτρια, και στην μητρότητα και στην δουλειά μου – έτσι όμως δεν αισθάνονται όλες οι εργαζόμενες μητέρες; Από την άλλη, νιώθω τυχερή που είμαι σε μια δουλειά με πολύ πιο ευέλικτο ωράριο από άλλες – προγραμματίζω την ημέρα μου έτσι ώστε πάντα να μένει χρόνος για την Ισαβέλλα και την Βικτώρια».

https://www.instagram.com/p/CGkMLVJlHyL

«Σε όλες τις μητέρες θα έλεγα αυτό που λέω και στον εαυτό μου, πως σημασία δεν έχει να κάνουμε μαζί με το παιδί μας 50 δραστηριότητες, αλλά όσο είμαστε μαζί του, να είμαστε πραγματικά παρούσες. Είναι κλισέ αλλά ισχύει: όσο είμαστε με τα παιδιά, κλειστά κινητά και τηλεόραση. Μας αποσυντονίζουν».

https://www.instagram.com/p/CB8v68Vl3y_

«Είμαι πολύ καχύποπτη με τις "πολυδιαφημισμένες" αγάπες. Με τον Νικόλα είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Νιώθω τυχερή που αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός πατέρας, γιατί αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να το προβλέψεις στην αρχή, όταν γνωρίζεις κάποιον και τον ερωτεύεσαι».