Το σπίτι της Kendall Jenner στο L.A είναι ένας minimal παράδεισος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Kendall Jenner στο L.A είναι ένας minimal παράδεισος

Το 26χρονο μοντέλο έφυγε από το πατρικό της και έχει δημιουργήσει τον χώρο των ονείρων της.

Η Kendall Jenner είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και hot ονόματα στον χώρο του modeling. Η 26χρονη αδερφή των Kardashians έχει καταφέρει (παρά το νεαρό της ηλικίας της), να συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους σχεδιαστές-οίκους και έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Παρά το γεγονός ότι η ζωή της Kendall μοιράζεται στις μητροπόλεις της μόδας, το ησυχαστήριό της είναι ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Los Angeles στο οποίο μετακόμισε πριν από περίπου 4 μήνες. Η νεαρή καλλονή άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της και έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Architectural Digest, όπου μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη διακόσμηση.

«Είχα πάντα όνειρο να κάνω ένα τέτοιο αφιέρωμα, καθώς έχω μια τεράστια (κάπως κρυφή) αγάπη για τα ακίνητα και τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες λίγο πριν την καραντίνα και μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες», έγραψε χαρακτηριστικά η Kendall στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

Οι αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου Kathleen και Tommy Clements ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση στο σπίτι του μοντέλου και επιβεβαίωσαν την αγάπη της Kendall για το deco. Οι προτάσεις της σε συνδυασμό με τις γνώσεις των ειδικών, δημιούργησαν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια.

Το σπίτι της Kendall διαφέρει αισθητά από αυτά που έχουν αγοράσει οι διάσημες αδερφές της. Για παράδειγμα η μικρότερη της οικογενείας, Kylie Jenner διαθέτει ένα από τα πιο pop funk σπίτια με ροζ και παστέλ αποχρώσεις.

Αυτό είναι το σπίτι που μένουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος & είναι υπέροχο. Cheers!

«Το γούστο της μας εξέπληξε. Ήταν πιο boho και πιο funky από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Το ύφος που μας περιέγραψε ήταν πολύ προσγειωμένο. Πιστεύαμε πως θα ήθελε κάτι πιο έντονο, πιο πομπώδες», δήλωσαν στο Architectural Digest οι interior designers.

https://www.instagram.com/p/CDOtXk1j862

Στην είσοδο του σπιτιού υπάρχει ένα φωτεινό γλυπτό-εγκατάσταση του James Turrell , μία μόνο από τις πολλές πινελιές με έργα τέχνης που βρίσκονται στην οικία του top model. Αυτό είναι το πρώτο σπίτι στο οποίο η Kendall Jenner μένει μόνη και κατάφερε να το διαμορφώσει ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί.

https://www.instagram.com/p/CDSFz4lJWfg

«Είμαι πολύ περήφανη με όσα καταφέραμε. Νιώθω ότι αυτό το σπίτι αντανακλά την αισθητική μου αλλά και αυτό ακριβώς που είμαι», δήλωσε η 26χρονη.

Τα γήινα χρώματα πρωταγωνιστούν σε ολόκληρο το σπίτι, με το σαλόνι να έχει αποχρώσεις του μπεζ-λευκού και boho επιρροές. Ο μεγάλος μπεζ καναπές δένει αρμονικά με τις ανοιχτόχρωμες κουρτίνες και το τραπεζάκι στο καθιστικό. Η Kendall επένδυσε σε ιδιαίτερα έπιπλα, άνετα μαξιλάρια και ρουστίκ χαλιά.

https://www.instagram.com/p/CDO61Mlp4j7

Μια ματιά στις φωτογραφίες αρκεί για να συνειδητοποιήσεις ότι στόχος της ήταν να μετατρέψει το σπίτι της σε ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας. Αίσθηση κάνει η απουσία της τηλεόρασης από το καθιστικό ενώ τα τζάκια με τις neon επιγραφές κάνουν ακόμη πιο ζεστό τον χώρο. Το μπάνιο και η κουζίνα είναι αναμφίβολα τα πιο πρωτότυπα δωμάτια του σπιτιού με τα σμαραγδί πλακάκια και τον μαρμάρινο νιπτήρα να δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Πηγή κεντρικής: kendalljenner