Το ροζ σπίτι της Kylie Jenner είναι το όνειρο κάθε σύγχρονης γυναίκας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ροζ σπίτι της Kylie Jenner είναι το όνειρο κάθε σύγχρονης γυναίκας

Η 25χρονη δισεκατομμυριούχος έχει μια από τις πιο girly πολυτελείς κατοικίες στο Hollywood.

H Kylie Jenner έχει καταφέρει για πολλούς το ακατόρθωτο. Σε ηλικία μόλις 25 ετών είναι ένα από τα πιο πλούσια άτομα στον πλανήτη ενώ η εταιρία της, Kylie Cosmetics παραμένει ένας κολοσσός στον χώρο της ομορφιάς.

H νεαρή σταρ διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή σπίτια το οποίο αξίζει να δεις για να αντλήσεις έμπνευση μέχρι την επόμενή σου ανακαίνιση.

To girly σπίτι της Kylie Jenner με τις pop επιρροές θα σε συναρπάσει

«Η Kylie είναι η απόλυτη διασημότητα, η απόλυτη επιρροή. Για κάποιον στην ηλικία της να έχει πετύχει τόσα πολλά είναι ειλικρινά εκπληκτικό», λέει στο architecturaldigest.com ο Martyn Lawrence Bullard, ο διάσημος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, ο οποίος καλέστηκε να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο σπίτι αντάξιο της νεαρής σταρ.

kylie21.jpg

Η κατοικία της 25χρονης βρίσκεται στο προάστιο Hidden Hills του Los Angeles, κοντά στα σπίτια της Kylie και της Kris Jenner. «Όταν ξεκινήσαμε αυτό το έργο, δεν ήταν καν αρκετά μεγάλη για να πιει νόμιμα. Αυτό ήταν το πρώτο της σπίτι ως ενήλικη», προσθέτει ο Bullard.

1660742065708-167827451-kylie20.jpg

@kyliejenner

«Είπα στον Martyn ότι ήθελα μια φρέσκια, διασκεδαστική ατμόσφαιρα που να ταιριάζει με τον τρόπο που ένιωθα. Το χρώμα ήταν απαραίτητο. Λατρεύω το ροζ και το ήθελα πολύ!», δηλώνει η Kylie Jenner.

«Οι ντουλάπες και το glam δωμάτιό μου είναι πολύ προσωπικά για μένα, ακόμη και στο μέγεθος κάθε συρταριού, έτσι ταιριάζουν με τα συγκεκριμένα προϊόντα και τα ρούχα μου. Περνάω πολύ χρόνο σε αυτά τα δωμάτια, οπότε έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι ήταν τέλεια», συμπληρώνει η ιδιοκτήτρια των Kylie Cosmetics.

saloni.jpg

Ο Bullard δημιούργησε ένα σπίτι που συνδυάζει λάμψη και πολυτέλεια. Το λευκό πιάνο με ουρά πρωταγωνιστεί στο σαλόνι της Jenner ενώ η οροφή με φύλλα χρυσού στην τραπεζαρία κλέβει τις εντυπώσεις. Τα vintage έπιπλα από τον Charles Hollis Jones, οι βελούδινες λεπτομέρειες και τα ιδιαίτερα χαλιά ολοκληρώνουν επιτυχώς την pop διακόσμηση του χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην τραπεζαρία, για παράδειγμα, οι δερμάτινες ταπετσαρίες στις καρέκλες βάφτηκαν ειδικά για να ταιριάζουν με τα χρώματα της συλλογής κραγιόν της Kylie.

«Η εμφάνιση είναι λαμπερή αλλά εντελώς ελκυστική. Η Kylie λατρεύει να έχει κόσμο κοντά και δεν υπάρχει τίποτα τόσο πολύτιμο που να μην μπορείς να σταθείς, να πηδήξεις ή να χορέψεις πάνω του», αναφέρει ο designer.

Το σπίτι της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα έχει θέα στην Ακρόπολη και παράλληλα ιταλική αισθητική

Στο πολυτελές δωμάτιο των φιλοξενούμενων, η Jenner και οι καλεσμένοι της μπορούν να χαλαρώσουν στην αιώρα που κρέμεται από την οροφή ή να απολαύσουν λιχουδιές που συνοδεύονται με σαμπάνια και χαβιάρι.

Πηγή κεντρικής: kyliejenner

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σπίτι της Kylie Jenner.