Ένας καναπές για κουρασμένους βιβλιοφάγους

Ένας καναπές για κουρασμένους βιβλιοφάγους

Αυτός ο καναπές στηρίζεται πάνω στη γνώση. Κυριολεκτικά.

Ονομάζεται Ransa Sofa και είναι ένας συνδυασμός καναπέ και βιβλιοθήκης, ιδανικός για οποιοδήποτε διαμέρισμα καθώς και ένα μοναδικό κομμάτι σύγχρονου σχεδιασμού.

Πόσες ώρες περνάτε ξαπλωμένοι στον καναπέ σας, διαβάζοντας για ώρες ένα βιβλίο ή περιοδικό, ή μέχρι να σας πάρει ο ύπνος; Άπειρες, όπως όλοι μας. Άρα ξέρετε και πόσο εκνευριστικό είναι να πρέπει να σηκώνεσαι για να αφήσεις το βιβλίο στη βιβλιοθήκη, να πάρεις κάποιο άλλο, ακόμα και αυτή η τεράστια στοίβα από περιοδικά που μαζεύονται στο τραπεζάκι του σαλονιού, μέχρι που δεν υπάρχει άλλος χώρος για να τα στριμώξετε.

Ο καναπές Ransa δίνει τη λύση σε όλα αυτά τα θέματα, κρατώντας το στιλ του χώρου στα ύψη. Τα καθίσματά του στηρίζονται πάνω σε μια μονάδα ραφιών, δίνοντας έτσι την αίσθηση πως αιωρούνται, ενώ το όλο design της κατασκευής είναι απλό, λιτό και «καθαρό». Ο ίδιος ο καναπές είναι αρκετά μεγάλος για να απλωθείτε με την άνεσή σας και να χαλαρώσετε, και η βιβλιοθήκη στη βάση του χωρά δεκάδες βιβλία και περιοδικά για να ελαφρύνετε τα φορτωμένα σας ράφια.

Ηρεμία, άνεση, χρηστικότητα, εξοικονόμηση χώρου και λεπτεπίλεπτο design, στη συσκευασία ενός ξεχωριστού επίπλου. Μάθετε περισσότερα για τον Ransa Sofa στο younesdesign.com