Η Τζένη Μπότση, ο Αλέξανδρος Μιχαλάς και η μικρή Αλίκη μένουν σε ένα σπίτι γεμάτο παιχνίδια

Η Τζένη Μπότση, ο Αλέξανδρος Μιχαλάς και η μικρή Αλίκη μένουν σε ένα σπίτι γεμάτο παιχνίδια

Τι έγινε Τζενάκι; Το σπίτι σου είναι γεμάτο παιχνίδια; 

Ένα σπίτι γεμάτο παιδικές φωνές, γέλια, παιχνίδια και σίγουρα πολλή αγάπη έχουν δημιουργήσει η Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Μιχαλάς. Ειδικά από τότε που έγιναν γονείς, ο χώρος «ανήκει» στη μικρή τους πριγκίπισσα, την κατάξανθη Αλίκη. Η αλήθεια είναι πως, παρά την ευρεία αναγνωρισιμότητα και δημοφιλία της ηθοποιού εδώ και δεκαετίες στο ευρύ κοινό, το ζευγάρι παραμένει εξαιρετικά ακριβοθώρητο. Εκείνος στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της, αποφεύγει τις κάμερες, τις δηλώσεις και τα φώτα και μοιάζει να έχει ερωτευτεί την «Τζένη» και όχι την «Μπότση».

https://www.instagram.com/p/BhWlAovByYw
https://www.instagram.com/p/BmEQjrlBNs4

Και κάπως έτσι, οι δυο τους είναι ζευγάρι μια σχεδόν δεκαετία, από το 2013, μα κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Ο Αλέξανδρος Μιχαλάς είναι βέβαια εξίσου επιτυχημένος και δραστήριος, αλλά προέρχεται από έναν πολύ διαφορετικό χώρο- αυτόν των επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με τη «βαριά» βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό και έχει τη δική του εταιρεία. Επτά χρόνια μικρότερός της, έχει καταγωγή από την Κέρκυρα και όσα ξέρουμε για εκείνον προέρχονται αποκλειστικά από δηλώσεις της συντρόφου του.

Όπως έχει αποκαλύψει εκείνη για τη γνωριμία τους, όλα έγιναν χάρη σε μια κοινή τους γνωστή. Για την ακρίβεια, μία φίλη της Τζένης Μπότση στάθηκε αφορμή για να πρωτοσυναντηθούν το καλοκαίρι του 2013, άλλα έκτοτε έμελλε να μετρήσουν πολλά ακόμη καλοκαίρια. «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, αλλά δε διαφημίζω ποτέ τις σχέσεις μου και δε θα το κάνω ούτε τώρα», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της εκείνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα, αντιλαμβανόμενοι σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, προχώρησαν σε συγκατοίκηση. Τρία σχεδόν χρόνια μετά τη γνωριμία τους λοιπόν, η Τζένη Μπότση και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς αποφάσισαν να στεγάσουν κάτω από την ίδια στέγη τον έρωτά τους και να συγκατοικήσουν σε ένα όμορφο και άκρως «ζεστό» διαμέρισμα. «Με ενοχλούσε η ακαταστασία του. Με ενοχλούσε να βρίσκω τα πράγματά του πεταμένα μέσα στο σπίτι. Αλλά αυτό ήταν στην αρχή. Τώρα το έχω συνηθίσει», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και το Page 2.

Το σπίτι τους λοιπόν πλέον έχει μια και μοναδική πρωταγωνίστρια, τη μικρή Αλίκη. Οπότε είναι διαμορφωμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες της για παιχνίδι, μαγειρική, ξεκούραση. Γεμάτο κουκλάκια, λούτρινα αρκουδάκια και άλλα παιχνίδια, το σπίτι αυτό θα μπορούσε να ανήκει στους γείτονές σου: Ακριβώς όπως το σπίτι της μέσης ελληνικής οικογένειας. Το στοιχείο που κυριαρχεί είναι αναμφισβήτητα το ξύλο και η απόχρωση του λευκού, που το κάνει αμέσως πολύ πιο φωτεινό και φιλόξενο. Την παράσταση αναμφισβήτητα κλέβει το ζηλευτό τζάκι, στο σαλόνι τους.

https://www.instagram.com/p/CcZkQIhDeEL
https://www.instagram.com/p/CXRu8cQDgQ7
https://www.instagram.com/p/Cbfmmbug7Vh
https://www.instagram.com/p/CXN7OItgxiP
https://www.instagram.com/p/CI8_aSrh002

«Είμαστε αχώριστες! Κάνουμε η μια την άλλη να μεταμορφώνεται σε έναν καινούργιο άνθρωπο... η δύναμη μας είναι ο μπαμπάς της!», έχει πει χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά για την κόρη της και τον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CHvozyrheHV

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους έγιναν γονείς το 2019.

https://www.instagram.com/p/CHOLxOkBSgL
https://www.instagram.com/p/CGiCt6GBc9U
https://www.instagram.com/p/B-hrGQXjEWS
https://www.instagram.com/p/B63GEjwh91W
https://www.instagram.com/p/BrAWiWsncj1

Η εγκυμοσύνη της Τζένης Μπότση κρατήθηκε στο μεγαλύτερό τη διάστημα μυστική, με τα ευχάριστα νέα να γίνονται αντιληπτά στους περισσότερους μόνο μετά την άφιξη της μικρής Αλίκης στον κόσμο.

«Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω.

Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία. Για πρώτη και τελευταία φορά μιλάω σε εσάς για την περίοδο αυτή της ζωής μου, καθώς ήσασταν πάντα δίπλα μου και όπως εγώ αποκτήσατε πρόσφατα το δικό σας ‘’μωρό’’ και θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου.

Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της», έχει πει η Τζένη Μπότση στο asist.gr και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.