Αλέκα Καμηλά & Predrag Stojaković ζουν το αμερικανικό όνειρο στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αλέκα Καμηλά & Predrag Stojaković ζουν το αμερικανικό όνειρο στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια

Το πρώην μοντέλο και ο πρώην μπασκετμπολίστας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Τα 3 παιδιά τους και το υπέροχο σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους. 

Η Αλέκα Καμηλά και ο άσσος του ΝΒΑ, Predrag (Peja) Stojaković, αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μετρούν 16 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Άντρει, Μίλα, Μαξ), δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια.

Τα τελευταία 7 χρόνια έχουν μετακομίσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της Καλιφόρνια όπου έχουν αγοράσει μια εντυπωσιακή κατοικία. Η οικογένεια πήρε την απόφαση να μετακομίσει εκεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασκετμπολίστα και δείχνει να περνά ξέγνοιαστες στιγμές.

Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

H Αλέκα Καμηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το πρώην μοντέλο έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το πολυτελές σπίτι τους το οποίο διαθέτει κήπο, πισίνα και πολλές ακόμη παροχές.

Η διακόσμηση του χώρου είναι μοντέρνα με την γκαρνταρόμπα του μοντέλου να αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας. Τους τοίχους κοσμούν υπέροχοι καθρέφτες στους οποίους ποζάρει συχνά η Αλέκα Καμηλά, χαρίζοντάς μας stylish εικόνες.

https://www.instagram.com/p/BJ0U7e7jwq2

Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με τους καναπέδες, το τζάκι και τα ξύλινα έπιπλα να πρωταγωνιστούν στον χώρο. Minimal βάζα, τηλεοράσεις και μερικοί πίνακες ζωγραφικής ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco.

Το ξύλινο παρκέ κάνει λίγο πιο ζεστό το σπίτι ενώ ο κήπος με τα bamboo έπιπλα είναι ένα από τα ωραιότερα spots. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται και η πισίνα στην οποία η οικογένεια απολαμβάνει τις βουτιές της ή κάνει ηλιοθεραπεία.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σπίτι του ζευγαριού.

Ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τυχαία όταν ο μπασκετμπολίστας επισκέφθηκε τη χώρα μας για διακοπές λίγες ημέρες προτού αναχωρήσει ξανά για την Αμερική και το NBA.

«Ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά! Δεν με είχε ξαναδεί, δεν τον είχα ξαναδεί. Δεν ήξερα ότι θα έφευγε μετά απο 3-4 ημέρες, μετά μου το “έσκασε” το παραμύθι. Βγήκαμε μέσω κοινής φίλης. Βγήκα για πλάκα, δεν το σκέφτηκα πολύ. Και τελικά έχω τρία παιδιά μαζί του», έχει αναφέρει η Αλέκα Καμηλά για την καρμική γνωριμία τους.

https://www.instagram.com/p/CFKvMvPJe60

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η Αλέκα Καμηλά αναφέρθηκε στην πορεία της στο χώρο της μόδας αλλά και στον έρωτα της ζωής της, Predrag Stojaković λέγοντας:

«Όλη αυτή η καριέρα ως μοντέλο έγινε μέσα σε πέντε χρόνια. Θα μπορούσα να δουλέψω άλλα πέντε χρόνια, αλλά όταν σου έρχεται αυτό το θείο δώρο -ένα μωρό- και με έναν άνθρωπο που τα βρίσκεις τι άλλο να ζητήσεις; Αποφάσισα να το ρισκάρω. Κοιτώντας πίσω δεν θα άλλαζα με τίποτα τα παιδιά μου».

https://www.instagram.com/p/B6xWIAWJFJi

Τα παιδιά τους μεγάλωσαν αρκετά

Τον περασμένο Αύγουστο, η Αλέκα Καμηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία με αφορμή τα 18α γενέθλια του γιου της, Αντρέι.

https://www.instagram.com/p/ChXBTqktu_C

Το πρώην μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία του ενήλικα πλέον Αντρέι που έχει κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών του. «Χαρούμενα 18α γενέθλια αγάπη μου» έγραψε.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει τρία παιδιά: τον 18χρονο Αντρέι, την 16χρονη Μίλα και τον 11χρονο Μαξ.

Πηγή κεντρικής: alekakamila