Ανανέωση σπιτιού: Οι νέες décor τάσεις που θα αναδείξουν το προσωπικό σου στυλ

Ανανέωση σπιτιού: Οι νέες décor τάσεις που θα αναδείξουν το προσωπικό σου στυλ

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να μετατρέψεις τον χώρο σου, στο προσωπικό σου «ζεν» καταφύγιο, πάντα με το δικό σου diverse touch και με μία «νότα» ζεστασιάς, πες «ναι» στα trends που «υπόσχονται» να αλλάξουν τον χώρο σου, φέτος το φθινόπωρο.

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο δεν υπάρχει λόγος να αφιερώσεις χρόνο στο styling του σπιτιού σου; Κι όμως, αυτή η εποχή είναι ιδανική για μικρές αλλαγές, που θα ανανεώσουν τον προσωπικό σου χώρο, μετατρέποντάς τον στο πιο ξεχωριστό place to be για τους επόμενους μήνες.

Με λίγα λόγια, ήρθε η στιγμή να δώσεις μία «νότα» άνεσης και ζεστασιάς στο σπίτι σου, ώστε να δημιουργήσεις έναν χώρο στον οποίο θα χαίρεσαι να ζεις, να μοιράζεσαι και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, πάντα με γνώμονα το προσωπικό σου στυλ. Και επειδή η fashion expert που κρύβεις μέσα σου, φαίνεται από τα statement «κομμάτια» που φοράς… μέχρι τα αρωματικά κεριά που βρίσκονται στο coffee table του σαλονιού σου, ένα είναι το σίγουρο: Αυτό το φθινόπωρο, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις τις πιο «in» home decoration τάσεις που ανταποκρίνονται στο προσωπικό σου γούστο και να δώσεις έναν «αέρα» ανανέωσης στο σπίτι σου.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να μετατρέψεις τον χώρο σου, στο προσωπικό σου «ζεν» καταφύγιο, πάντα με το δικό σου diverse touch και με μία «νότα» ζεστασιάς, πες «ναι» στα trends που «υπόσχονται» να αλλάξουν τον χώρο σου, φέτος το φθινόπωρο.

Πες «ναι» στα γεωμετρικά σχέδια

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού σου. Διότι εκεί ξεκουράζεσαι, χαλαρώνεις, γεμίζεις τις «μπαταρίες» σου και από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, εκφράζεσαι ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Από τo poster που έχεις στον τοίχο σου, μέχρι τα χρώματα γύρω σου και το αγαπημένο σου couvre-lit: Όλα έχουν τη σημασία τους. Για τη σεζόν που διανύουμε, λοιπόν, προτίμησε λευκά είδη που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις και περιστρέφονται γύρω από την παλέτα της φθινοπωρινής και χειμερινής φύσης. Τι θα έλεγες για ένα σετ σεντονιών από 100% βαμβάκι, με γεωμετρικά σχέδια, όπως αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς;

nef1.jpg

Julius, Σετ σεντόνια από 100% βαμβάκι 144 κλωστών. Σετ σεντόνια μονά: 2 x (170x270) + 1 μαξιλαροθήκη 52x72, 39,50€. Σετ σεντόνια μονά με λάστιχο: 1 x (170x270) + 1 x (100x200+35) + 1 μαξιλαροθήκη 52x72, 39,50€. Σετ σεντόνια διπλά: 2 x (200x270) + 2 μαξιλαροθήκες 52x72, 49,50€. Σετ σεντόνια υπ/πλα: 2 x (240x270) + 2 μαξιλαροθήκες 52x72, 56€. Σετ σεντόνια υπ/πλα με λάστιχο: 1 x (240x270) + 1 x (160x200+35) + 2 μαξιλαροθήκες 52x72, 56€. Σετ σεντόνια king size: 1 x (270x270) + 1 x (180x200+35) + 2 μαξιλαροθήκες 52x72, 62€. Σετ παπλωματοθήκη μονή: 170x240 + 1 μαξιλαροθήκη 52x72, 39,50€. Σετ παπλωματοθήκη υπ/πλη: 240x230 + 2 μαξιλαροθήκες 52x72, 56€.

Τα φυσικά υλικά που κάνουν τη διαφορά

Η πιο χρήσιμη συμβουλή για τη διακόσμηση του σπιτιού σου, σε καλεί να επιλέγεις απλά υφάσματα καλής ποιότητας, αν δεν έχεις πολλές γνώσεις γύρω από το interior design. Αν πάλι αισθάνεσαι ότι μπορείς να υποστηρίξεις κάτι πιο περίπλοκο διακοσμητικά, μπορείς να «παίξεις» με βαμβακερά και σατέν υλικά. Όποια και αν είναι η δική σου αγαπημένη επιλογή, ένα είναι το σίγουρο: Ο συνδυασμός λινού και cotton για το master bedroom σου, δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητη!

Ο μινιμαλισμός θα γίνει η αδυναμία σου

Αν η εσωτερική διακόσμηση έχει γίνει πλέον το χόμπι σου, αφού δεν χάνεις ευκαιρία να περιηγείσαι σε interior design ιστοσελίδες ή να ξεκλέβεις χρόνο για μία βόλτα στο αγαπημένο σου homeware καταστήματα, τότε γνωρίζεις πως οι minimalist chic χώροι είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Οι λιτές και καθαρές γραμμές δίνουν τη σωστή αισθητική στο σπίτι σου

Είτε μιλάμε για το ριχτάρι της πολυθρόνας σου, είτε για το τραπεζομάντηλο που έχεις επιλέξει ή για το χαλί που βρίσκεται κάτω από το coffee table του σαλονιού σου, δεν πρέπει να ξεχνάς πως οι λιτές και καθαρές γραμμές, θα σου προσφέρουν την ηρεμία που αναζητάς στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της everyday routine σου. Μάθε, λοιπόν, πως οι συνδυασμοί του μπεζ-καφέ με γκρι πετυχαίνουν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα και θα σου χαρίσουν τις «ζεν» στιγμές που λαχταράς αυτήν τη σεζόν, κάθε φορά που θα επιστρέφεις κουρασμένη στο σπίτι σου.

nef2.jpg

Omen, Tραπεζομάντηλο από 100% βαμβάκι. Τραπεζομάντηλο, 150x250, 25€ Τραπεζομάντηλο, 150x300, 29€

Οι επιλογές που προσθέτουν «ζεστασιά» σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού

Φυσικά, εκτός από το inspo που χρειάζεσαι για τις deco αγορές του φθινοπώρου, είναι σημαντικό να έχεις κατά νου και την ανάγκη σου να δημιουργείς χώρους πρακτικούς και ευέλικτους. Τι σημαίνει αυτό; Πως η επιλογή μίας fleece ή βελουτέ κουβέρτας και του πιο cozy διακοσμητικού μαξιλαριού για τον καναπέ σου είναι ανάμεσα στα must-have, όσο οι κρύες νύχτες πλησιάζουν.

Τα αρωματικά χώρου με στικς θα φέρουν άλλη διάθεση στο σπίτι σου

Τα κεριά και τα αρωματικά χώρου με στικς αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο στη διακόσμηση κάθε σπιτιού, μιας και μπορούν να δημιουργήσουν μία cozy ατμόσφαιρα, εύκολα και απλά. Άλλωστε, πρόκειται για μία από τις αγορές που πρέπει να προσθέσεις στη wishlist σου για την ανανέωση του χώρου σου, μιας και συμβάλλουν στη δημιουργία χώρων που αποπνέουν ηρεμία.

nef3.jpg

Fig & Sandalwood 23, Aρωματικό χώρου με στικς 120ml, 17€

Το φθινόπωρο είναι εδώ και αποτελεί την ιδανική αφορμή για χουχούλιασμα εντός, για σπιτικά ραντεβού για καφέ με τις κολλητές και για ρομαντικά indoor dinners! Μήπως, λοιπόν, είναι η κατάλληλη εποχή, να ανανεώσεις τη διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη θαλπωρή που έχεις ανάγκη; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να αναδιαμορφώσεις τον εσωτερικό σου χώρο, είναι να εμπνευστείς από τα trends της σεζόν και να επιλέξεις τα κατάλληλα διακοσμητικά αντικείμενα και τα πιο ιδιαίτερα λευκά είδη από τη NEF-NEF, που υπόσχονται να δημιουργήσουν χώρους όμορφους, πρακτικούς και ευέλικτους, σχεδιασμένους να προσφέρουν άνεση και ζεστασιά, πάντα ως έκφραση του προσωπικού σου στυλ.

Για όλα τα τελευταία νέα επισκεφθείτε της SoMe σελίδα της NEF-NEF:

Eshop: www.nef-nef.gr

Facebook: https://www.facebook.com/NEFNEF.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/nefnefhomeware/

YouTube: https://www.youtube.com/c/nefnefhomeware