Ο μαγνητισμός στην υπηρεσία της διακόσμησης

Ο μαγνητισμός στην υπηρεσία της διακόσμησης

Αν αγαπάτε τις ταπετσαρίες, ήρθε η ώρα να μάθετε για ένα νέο είδος: τις μαγνητικές.

Οι ταπετσαρίες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να καλύψετε τους τοίχους σας, ο οποίος σας γλιτώνει από τα έξοδα και τη μονοτονία του πλαστικού χρώματος και χαρίζει μια πιο αρτιστίκ και ενίοτε ρετρό εικόνα στον χώρο. Ωστόσο, το βάλε-βγάλε των ταπετσαριών έχει κι αυτό τον κόπο του, ειδικά αν προτιμάτε τις χάρτινες ταπετσαρίες και όχι τις vinyl.

Το στούντιο Vij5 σκέφτηκε μια ιδέα η οποία όχι μόνο θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, αλλά θα δώσει και ένα μοναδικό στυλ στο σπίτι σας.

Πρόκειται για μια νέα σειρά από μαγνητικές ταπετσαρίες, οι οποίες δημιουργούν, με τη βοήθεια και τη φαντασία σας, υπέροχα κολλάζ στους τοίχους.

Οι σχεδιαστές στην Vij5, πήραν κομμάτια από αυθεντικές χάρτινες ταπετσαρίες, ένα υλικό που βρίσκεις δύσκολα στην αγορά πλέον καθώς το vinyl έχει κυριαρχήσει, και τα κόλλησαν πάνω σε μαγνητικά επιστρώματα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάψετε τον τοίχο σας με μαγνητική μπογιά, να κολλήσετε τα κομμάτια πάνω του και να δημιουργήσετε ένα patchwork που θα σας εκφράζει. Δείτε το σαν το δικό σας έργο τέχνης μέσα στο σπίτι, με λίγη βοήθεια από τον μαγνητισμό.

Μάθετε περισσότερα για τις μαγνητικές ταπετσαρίες στο www.vij5.nl